Tragiškas nusikaltimas JAV: nušauti gamtos parke stovyklavę sutuoktiniai ir jų šešiametė dukra Išpuolį išgyveno 9-metis sūnus

Viename Ajovos valstijos parke nušauti ten stovyklavę sutuoktiniai iš Sidar Folso ir jų šešiametė dukra, o įtariamas žudikas, vyras iš Nebraskos, kuris savo aukas tikriausiai pasirinko atsitiktinai, vėliau nusišovė, pranešė pareigūnai.

Pasak pareigūnų, įtariamas žudikas, 23 metų Anthony Sherwinas, penktadienį buvo surastas nusišovęs miškingoje parko vietovėje.<br>AP/Scanpix nuotr.
Pasak pareigūnų, įtariamas žudikas, 23 metų Anthony Sherwinas, penktadienį buvo surastas nusišovęs miškingoje parko vietovėje.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2022, 10:00 AM

Ajovos visuomenės saugumo departamentas pranešė, kad aukos yra 42 metų Tyleris Schmidtas, 42 metų jo žmona Sarah Schmidt ir jų šešerių metų dukra Lula. Nužudytieji anksti penktadienį buvo rasti jų palapinėje, Makoketos urvų parko stovyklavietėje už 290 km į rytus nuo Di Moino.

Per išpuolį liko gyvas sutuoktinių devynerių metų sūnus, sakė Sidar Folso meras Robas Greenas. Kol kas neaišku, ar berniukas išpuolio metu buvo palapinėje.

Pasak pareigūnų, įtariamas žudikas, 23 metų Anthony Sherwinas, penktadienį buvo surastas nusišovęs miškingoje parko vietovėje.

Visuomenės saugumo departamento pareigūnas Mitchas Mortvedtas šeštadienį naujienų agentūrai AP sakė, kad užpuolimo motyvas vis dar nežinomas.

S. Schmidt brolis Adamas Morehouse'as sakė, kad šeima nėra susijusi su A. Sherwinu ir kad nusikaltimas tikriausiai buvo „visiškai atsitiktinis“.

R. Greenas, kuris sakė esantis Schmidtų kaimynas, penktadienį socialiniame tinkle „Facebook“ parašė, kad šeimos devynerių metų sūnus Arlo liko gyvas ir yra saugus.

A. Morehouse'as šeštadienį patvirtino, kad Arlo stovyklavo su šeima, bet nežinojo, kur tiksliai berniukas buvo užpuolimo metu. „Kiek žinau, fiziškai jis nesužeistas“, – pridūrė A. Morehouse'as.

Dėl nužudymų buvo evakuoti žmonės iš parko, jo stovyklavietės ir ten esančios vaikų vasaros stovyklos. Po evakuacijos vienintelis dingęs žmogus buvo A. Sherwinas, sakė M. Mortvedtas.

„Des Moines Register“ pranešė, kad A. Sherwinas buvo iš La Vistos Nebraskoje. La Vistos policijos viršininkas Bobas Laustenas laikraščiui sakė, kad A. Sherwinas gyveno su tėvais ir anksčiau nebuvo pakliuvęs į teisėsaugos akiratį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.