Netoli Barselonos susidūrus traukiniams lengvai sužeisti 155 žmonės

Netoli Barselonos ankstų trečiadienį susidūrus dviem traukiniams buvo sužeisti 155 žmonės, tačiau nė vienas iš jų nebuvo sunkiai sužalotas, pranešė Ispanijos pareigūnai.

Netoli Barselonos ankstų trečiadienį susidūrus dviem traukiniams sužeista 70 žmonių, pranešė Ispanijos pareigūnai.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Netoli Barselonos ankstų trečiadienį susidūrus dviem traukiniams sužeista 70 žmonių, pranešė Ispanijos pareigūnai.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-07 11:16, atnaujinta 2022-12-07 12:49

Katalonijos skubios pagalbos tarnybos pranešė, kad nors trys žmonės buvo nuvežti į medicinos centrus, nė vienas iš keleivių nebuvo sunkiai sužeistas. Daugiau informacijos apie sužeidimų pobūdį pareigūnai nepateikė.

Ugniagesiai teigė, kad nė vienas keleivis nebuvo įstrigęs.

Pareigūnai teigia, kad susidūrimas įvyko kiek prieš 8 val. vietos (9 val. Lietuvos) laiku traukinių linijoje į šiaurę nuo Barselonos esančiame Munkada i Reišak miestelyje.

„7 val. 50 min. Munkada i Reišak-Manresos stotyje, linijoje į Barseloną, įvyko dviejų traukinių susidūrimas, t. y. vienas traukinys atsitrenkė į kito traukinio galą“, – naujienų agentūrai AFP sakė valstybinio geležinkelių operatoriaus atstovas spaudai.

Pasak jo, eismas geležinkelio linija buvo sustabdytas abiem kryptimis, o Ispanijos valstybinė geležinkelių operatorė „Renfe“ pradėjo tyrimą dėl įvykio.

Katalonijos vyriausybės atstovė Madride Ester Capella Ispanijos nacionaliniam radijui sakė, kad pareigūnai tiria šį incidentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.