Sulaikytas sunkvežimio, atsitrenkusio į užtvarą prie Baltųjų rūmų, vairuotojas

Pirmadienio vakarą Vašingtone sunkvežimis „U-Haul“ rėžėsi į užtvarą prie Baltųjų rūmų, JAV slaptosios tarnybos pareigūnai sulaikė vairuotoją.

​Pirmadienio vakarą Vašingtone sunkvežimis „U-Haul“ rėžėsi į užtvarą prie Baltųjų rūmų, JAV slaptosios tarnybos pareigūnai sulaikė vairuotoją.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
​Pirmadienio vakarą Vašingtone sunkvežimis „U-Haul“ rėžėsi į užtvarą prie Baltųjų rūmų, JAV slaptosios tarnybos pareigūnai sulaikė vairuotoją.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-23 09:28

„Slaptosios tarnybos ar Baltųjų rūmų darbuotojai nebuvo sužeisti, incidento priežastis ir būdas vis dar tiriami“, – sakoma pranešime.

Slaptosios tarnybos atstovas spaudai Anthony Guglielmi vėliau tviteryje sakė, kad „pirminis tyrimas atskleidė, jog vairuotojas galėjo tyčia atsitrenkti į apsauginius barjerus Lafajeto aikštėje“, jis pridūrė, kad dėl šio incidento bus pateikti kaltinimai.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad per kratą „U-Haul“ buvo rasta nacių vėliava.

Incidentas įvyko apie 22 val. vietos laiku šiauriniame aikštės pakraštyje, už kelių šimtų metrų nuo Baltųjų rūmų. Šiame rajone įsikūrę keli prabangūs viešbučiai. Vietos „Fox“ filialas pranešė, kad kai kurie viešbučio svečiai sakė, jog po avarijos jiems buvo liepta evakuotis.

Televizijos stoties žurnalistas paskelbė vaizdo įrašą iš įvykio vietos, jame matyti, kaip robotas apieško sunkvežimio krovinių skyrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.