Apšaudyti lėktuvai, kuriais JAV piliečiai buvo evakuojami iš Pietų Sudano

Mažiausiai du JAV lėktuvai, kuriais buvo evakuojami JAV piliečiai iš Pietų Sudano, buvo apšaudyti, yra sužeistų, skelbiama pranešimuose Ugandoje, kurioje lėktuvams teko nusileisti. Apie tai informuoja BBC.

Mažiausiai du JAV lėktuvai, kuriais buvo evakuojami JAV piliečiai iš Pietų Sudano, buvo apšaudyti, yra sužeistų.<br>AP nuotr.
Mažiausiai du JAV lėktuvai, kuriais buvo evakuojami JAV piliečiai iš Pietų Sudano, buvo apšaudyti, yra sužeistų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 21, 2013, 5:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:47 PM

Pasak Ugandos pareigūnų, orlaiviai buvo apšaudyti netoli Boro, kuris okupuotas pajėgų, lojalių buvusiam viceprezidentui Riekui Macharui. Skelbiama, kad bent vienas iš orlaivių buvo pamuštas, keletas JAV keleivių buvo sužeisti.

Neramumai Pietų Sudane prasidėjo sekmadienį sostinėje Džuboje, prezidentui Salvai Kiirui paskelbus apie numalšintą perversmą, kurį tariamai organizavo nušalintas viceprezidentas R.Macharas. Per susirėmimus tarp įvairių grupuočių jau žuvo per 500 žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.