Volgogrado aukos – komos ištikta mažylė, netekusi mamos ir močiutės

Volgogradas gedi. Iki sausio 4 dienos atšaukti visi naujametiniai renginiai ir spektakliai. Panašu, kad dangus virš miesto šiąnakt nenušvis naujamečiais fejerverkais – du sprogdinimus patyrusio miesto gyventojai saugumo tarnybų prašomi susilaikyti nuo pirotechnikos naudojimo. Du teroro aktai per mažiau nei parą nusinešė 34 žmonių gyvybes, 58 sužaloti žmonės gydomi Volgogrado ligoninėse. Ypač sunki būklė – 4 mėnesių mergaitės, kurios mama ir močiutė Anastasija ir Tatjana Šiškovos žuvo per sprogimą troleibuse.

Ypač sunki būklė – 4 mėnesių mergaitės, kurios mama ir močiutė Anastasija ir Tatjana Šiškovos žuvo per sprogimą troleibuse.<br>vk.com
Ypač sunki būklė – 4 mėnesių mergaitės, kurios mama ir močiutė Anastasija ir Tatjana Šiškovos žuvo per sprogimą troleibuse.<br>vk.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2013, 3:23 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 3:45 PM

Ne iš karto paaiškėjo mažylės tapatybė. Mergaitę ištiko koma, bet niekaip nepavyko rasti jos tėvų, rašo kp.ru.

Tik vėliau vakare paaiškėjo, kad jos motina ir močiutė žuvo per tą patį troleibuso sprogimą. Mergaitės pavardė nesutapo su jų, nes ji buvo užregistruota tėvo pavarde.

Mažylės tėvo tuo metu nebuvo Volgograde. Vėliau jis, atpažinęs per teroro aktą žuvusias moteris, nuskubėjo į 7-ąją miesto ligoninę, kur reanimacijoje guli jo dukrytė.

Mergytės likimas iki šiol neaiškus. Ji vis dar neatsibudo iš komos, jos būklė tebėra sunki. Gydytojai svarsto, ar verta rizikuoti ir skraidinti mažylę į Maskvą. Baiminamasi, kad skrydis gali blogai atsiliepti jos sveikatai.

Iki šiol nežinoma vienos sprogimo aukos tapatybė. Tai 9 metų mergaitė, jai sužeistas plautis, būklė taip pat sunki.

Šių dviejų mergaičių likimą gydytojai spręs gruodžio 31-osios vakarą. Tada paaiškės, ar pacientės bus skraidinamos į Maskvą.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.