JAV galutinai atšaukė draudimą į lėktuvo saloną įsinešti nešiojamuosius kompiuterius

JAV vyriausybė galutinai atšaukė ginčytiną draudimą įsinešti nešiojamuosius kompiuterius į lėktuvus, skrendančius iš musulmoniškų šalių, informuoja agentūra „Reuters".

 Buvo baiminamasi, kad teroristai sugebės nešiojamuose kompiuteriuose paslėpti sprogmenis.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Buvo baiminamasi, kad teroristai sugebės nešiojamuose kompiuteriuose paslėpti sprogmenis.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 9:25 AM, atnaujinta Jul 18, 2017, 9:28 AM

Į orlaivio saloną su savimi kompiuterius rankiniame bagaže vėl galės įsinešti ir bendrovės „Saudi Arabian Airlines" keleiviai, pirmadienį Vašingtone pareiškė Transporto saugumo tarnyba. Ši kompanija buvo paskutinioji oro bendrovė, kuriai dar buvo taikomas šis draudimas.

JAV tarnybos saugumo sumetimais kovą uždraudė rankiniame bagaže į devynių oro bendrovių, dauguma jų iš Artimųjų Rytų, lėktuvus įsinešti didesnius elektroninius prietaisus. Buvo baimintasi, kad kompiuteriuose gali būti slepiami sprogmenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.