Austrijoje avių banda šturmavo sporto prekių parduotuvę (video)

Avys yra bandos gyvūnai. Tuo teko įsitikinti ir Austrijos Sankt Antono kanų kurorte esančios sporto prekių parduotuvės savininkai. Paskui aviną vedlį į parduotuvę tarp slidžių ir snieglenčių sugarmėjo apie 80 kailiniuotų avių banda, rašo 20min.ch.

Avių banda parduotuvėje nepadarė ypatingos žalos, tik sulaužė keletą akinių nuo saulės ir pripurvino grindis.<br>Youtube
Avių banda parduotuvėje nepadarė ypatingos žalos, tik sulaužė keletą akinių nuo saulės ir pripurvino grindis.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-24 11:33, atnaujinta 2018-03-16 15:09

Avinas vedlys nuvedė bandą į parduotuvę ne slidžių pirktis, o sekdamas savo atspindžiu, kurį pamatė automatiškai atsidarančiose duryse.

Vargais negalais dviem piemenims pavyko nuraminti tarp slidžių, batų ir dviračių klaidžiojančius gyvūnus ir sugrąžinti į teisingą kelią. Tiesa, dėl to pirmiausia teko išvesti į lauką bandos lyderį.

Avių banda parduotuvėje nepadarė ypatingos žalos, tik sulaužė keletą akinių nuo saulės ir pripurvino grindis.

Parduotuvės administracija sakosi pradžioje patyrusi šoką, bet vėliau apsidžiaugusi. Vaizdo įrašai su keistomis „pirkėjomis“ parduotuvei buvo visai nebloga nemokama reklama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.