Ceremonijoje - dėmesys G. Busho vyresniojo kojinėms

Ketvirtadienį Dalase vykęs buvusio JAV prezidento George'o W. Busho bibliotekos, muziejaus ir politikos centro atidarymas tapo retu dabartinio šalies vadovo Baracko Obamos ir visų tebegyvenančių jo pirmtakų bendru pasirodymu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 6:52 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:30 PM

Per šį renginį lyderiai atidėjo į šalį ideologinius skirtumus ir negailėjo 66 metų G. W. Bushui pagyrų.

Tačiau daugelio dėmesį pirmiausia kaustė ne lyderių kalbos, o G.W.Busho tėvo, 41-ojo šalies prezidento George'o H. W. Busho rožinės kojinės.

88-erių G. H. W. Bushas jau seniai garsėja savo pomėgiu nešioti spalvingas kojines, nesvarbu, ar jis eina susitikti su svarbiais pareigūnais, ar į filmo premjerą.

2012 metų birželį duodamas interviu savo anūkei Jennai Hager Bush, kuri dirba žurnaliste, G. H.W. Bushas sakė, jog tiesiog mėgsta „geras kojines“.

Žurnalas „Time“ pastebėjo, kad su metais G. H. W. Bushas darosi vis gyvybingesnis ir tampa visų mėgstamiausiu proseneliu.

Savo 75-ąjį ir 85-ąjį gimtadienį G. H. W. Bushas paminėjo šuoliais su parašiutu.

Praėjusių metų pabaigoje dėl bronchito ligoninėje atsidūręs senolis ne tik visus užkrėtė gera nuotaika, bet ir dainomis, kurias jis dainavo su ligoninės personalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.