Brazilijos miestelį terorizavęs ožys tapo interneto žvaigžde

Brazilijos Londrino miestelio gyventojams gerokai baimės įvarė įžūlus ožys. Nufilmuoti ožio siautėjimai buvo paskelbti „Youtube“ ir mažiau nei per savaitę surinko daugiau kaip 2,7 mln. peržiūrų. Įraše matyti, kaip karingai nusiteikęs gyvulys terorizuoja vietos gyventojus – praeivius ir net motociklininkus.

Moteris gauna nuo ožio stiprų smūgį į šoną ir išsitiesia ant asfalto.<br>Youtube
Moteris gauna nuo ožio stiprų smūgį į šoną ir išsitiesia ant asfalto.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2013, 4:27 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:07 AM

Pradžioje ožys, gindamas šalia vaikščiojančią ožką, persekioja pro šalį einančius žmones. Šie, visai nenorėdami veltis į konfliktą su ožiu, paspartina žingsnį ar netgi leidžiasi bėgti. Tačiau kai kuriems ožys nepasirodo pavojingas – gal dėl to, kad neturi ragų. Ir čia jie apsirinka.

Viena moteris, išlipusi iš automobilio su pirkiniais, eina per gatvę. Kai ožys prie jos prisistato, juokiasi ir bando gintis mojuodama krepšiais, bet tuoj gauna stiprų smūgį į šoną ir išsitiesia ant asfalto.

Į pagalbą persigandusiai damai puola vyriškis. Jis bando nuvaryti ožį spardydamas kojomis, bet taip pat gauna smūgį į pilvą. Po antro smūgio drąsuolis jau bėga slėptis už medžio.

Toliau matyti, kaip ožys užpuola jauną porą, bandančią pro jį pravažiuoti motociklu. Ožio auka tampa ir pats įrašą filmavęs operatorius. Ant asfalto jis neatsiduria tik dėl greitų kojų.

Bet galiausiai ožys teroristas gauna tai, ko nusipelnė. Vienas vyras prieina prie ožio ir paėmęs už antkaklio kažkur nusiveda. Vėliau ožys rodomas jau gėdingai nugalėtas – guli aukštielninkas pririštas prie stulpo. Paskutiniuose kadruose matyti, kaip ožį išsiveda du vyrai.

Pranešama, kad agresyvus gyvulys buvo grąžintas į fermą šeimininkui.

Pasak veterinarų, toks elgesys būdingas ožiams, ginantiems savo pateles.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.