Marso nuotraukoje pastebėtas driežas arba žiurkė (video)

Marse ropoja driežai! Tokią žinią paskleidė NSO ir panašiomis temomis besidomintys tinklaraštininkai, vienoje NASA maraseigio „Curiosity“ atsiųstoje nuotraukoje įžiūrėję driežą ar žiurkę primenantį padarą. Pirmasis neįprastą vaizdą pamatė vyrukas iš Japonijos, kurio pavardė nenurodoma, ir apie tai pranešė tinklalapiui „UFO Sightings Daily“. Tai pakurstė sąmokslo teorijų kūrėjus spekuliuoti, esą NASA atlieka mokslinius bandymus mėgindama Marse įdiegti gyvybę, rašo „Daily Mail“.

Žiurkė ar driežas buvo pastebėtas „Curiosity“ atsiųstose nuotraukose, kurias NASA paskelbė kovą.<br>ufosightingsdaily.com
Žiurkė ar driežas buvo pastebėtas „Curiosity“ atsiųstose nuotraukose, kurias NASA paskelbė kovą.<br>ufosightingsdaily.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 8:01 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:46 AM

Žiurkė ar driežas buvo pastebėtas „Curiosity“ atsiųstose nuotraukose, kurias NASA paskelbė kovą.

„Kadangi Marse yra nedideli kiekiai vandens, visai įmanoma pamatyti ten vaikščiojančių tokių dykumos gyvūnų“, - teigia tinklalapio autorius Scottas C. Waringas.

Jo manymu, galbūt NASA išleido gyvūnus iš patalpėlių maraseigio viduje ant Marso paviršiaus, kad šie atliktų bandymus.

Tačiau gyvūnas Marse gali būti ir kompiuterinės grafikos kūrinys. „San Francisco Chronicle“ pastebi, kad originalioje NASA nuotraukoje objektas atrodo tiesiog kaip uolienos gabalas, o ufologų tinklalapyje jau atrodo turintis kojas ir uodegą.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.