Mesti rūkyti nutaręs turkas ant galvos nešioja narvą (video)

Bandymas mesti rūkyti gali virsti tikra kančia. Tačiau turkas Ibrahimas Yucelas pasiryžęs padaryti viską, kad nugalėtų šį sveikatai kenkiantį įprotį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2013, 12:21 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:16 PM

42-ejų vyras netgi ėmė ant galvos nešioti narvą, pro kurį neįmanoma įkišti cigaretės, rašo „Daily Mail“.

I. Yucelas rūkė 26 metus ir nuolat bandė mesti šį įprotį, tačiau nesėkmingai. Galiausiai vyras ėmėsi drastiškų priemonių: pasigamino narvą, panašų į tokius, kokiuose laikomi paukščiai, užsidėjo šį daiktą ant galvos ir jį užrakino.

Dabar I. Yucelas narvą ant galvos dedasi netgi kas rytą išeidamas į darbą. Rakto su savimi vyras neima - palieka jį žmonai arba vaikams, kad silpnumo akimirką nepaslystų.

Turko šeima iš pradžių įtariai žiūrėjo į vyro metodą, tačiau po kelių dienų nutarė, kad ši priemonė iš tiesų gali jam padėti.

Prie narvo ant I. Yucelo galvos kol kas įprato ne visi kaimynai. Televizijos reportažuose matyti, kaip vyrui vaikštant netoli savo namų, jį seka neįprastu vaizdu susidomėję vaikai.

I. Yucelas rūkė nuo 16 metų ir per dieną surūkydavo po porą cigarečių pakelių. Tačiau kai jo tėvas mirė nuo plaučių vėžio, turkas nutarė mesti žalingą įprotį dėl savo ir šeimos gerovės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.