Londono gaisrininkai paskelbė pačių keisčiausių iškvietimų sąrašą

Londono priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba paskelbė pačių keisčiausių iškvietimų sąrašą ir paprašė žmonių nebeskambinti pagalbos numeriu, jei tai nėra būtina, praneša AP.

Londono priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba paskelbė pačių keisčiausių iškvietimų sąrašą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Londono priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba paskelbė pačių keisčiausių iškvietimų sąrašą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 11, 2013, 9:25 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:04 AM

Pirmąją keisčiausių iškvietimų sąrašo vietą užėmė moteris, skambinusi gebėtojams dėl ant pagalvės aptikto voro. Antroje vietoje - senyvo amžiaus londonietė, šliūkštelėjusi stiklinę vandens ant besiriejančių šunų, o tik vėliau susipratusi, kad joje buvo jos dantų protezas. Ji kreipėsi į pareigūnus su prašymu rasti pamestus dantis.

Trečioje vietoje atsidūrė vyras, paprašęs nuo garažo stogo nukelti sūnaus batą, nes šis basas negali žaisti futbolo. Į sąrašą pateko ir iškvietimai dėl voverės virtuvėje, lapės sode ar į klozetą įkritusio telefono.

Londono priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba praneša kiekvieną savaitę gaunanti daugiau kaip 100 panašių skundų, o duomenų apdorojimas nereikalingai atima darbuotojų laiką ir dėmesį.

"Mūsų patarimas: neskambinkite gelbėtojams, jeigu jums negresia rimtas pavojus", - ragino tarnybos darbuotojai. Jie siūlė verčiau pirma kreiptis į draugus ar kaimynus, o dėl laukinių gyvūnų kreiptis į atitinkamas gyvūnų globos tarnybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.