Prie Kremliaus atsiradęs milžiniškas lagaminas sukėlė aistras

Pačioje Maskvos širdyje prie Kremliaus išdygo milžiniškas rudas specifiniais „Louis Vuitton“ ornamentais išmargintas lagaminas. Tai - „Louis Vuitton“ paviljonas, sukėlęs Rusijoje karštus debatus. Savininkams nurodyta Raudonosios aikštės vaizdą darkantį lagaminą nedelsiant išmontuoti, rašo newsru.com.

Paviljoną pastačiusio manekenės Natalijos Vodianovos labdaros fondo „Apnuogintos širdys“ atstovai sutrikę dėl tokio sprendimo.<br>"Reuters" nuotr.
Paviljoną pastačiusio manekenės Natalijos Vodianovos labdaros fondo „Apnuogintos širdys“ atstovai sutrikę dėl tokio sprendimo.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 3:04 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:05 AM

Už reklamą atsakingo Maskvos departamento vadovas Vladimiras Černikovas sakė, kad paviljonas buvo pastatytas nesuderinus su jo įstaiga. Tai greičiausiai buvęs organizatorių neapsižiūrėjimas.

Paviljoną pastačiusio manekenės Natalijos Vodianovos labdaros fondo „Apnuogintos širdys“ atstovai sutrikę dėl tokio sprendimo. Jie tikisi, kad paviljonas bus perstatytas į kitą vietą.

Lagamino formos paviljone turėjo būti rengiama „Louis Vuitton“ paroda, už bilietus gautos lėšos skiriamos paremti Rusijos vaikams.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.