Abėcėlė pagal V.Putiną – kad būtų aišku net vaikams

Kad būtų aišku net ir vaikams. Abėcėlė pagal Vladimirą Putiną. Su superherojaus pretenzijomis, pasaulio geradario įvaizdžiu ir klastingais galios įrankiais. Maskvietis dailininkas Jegoras Žgunas pademonstravo, kas laukia Ukrainos ir pačios Rusijos, jeigu ją toliau valdys V.Putinas.

Maskvietis dailininkas J.Žgunas pademonstravo, kas laukia Ukrainos ir pačios Rusijos, jeigu ją toliau valdys V.Putinas.<br>Youtube nuotr.
Maskvietis dailininkas J.Žgunas pademonstravo, kas laukia Ukrainos ir pačios Rusijos, jeigu ją toliau valdys V.Putinas.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Noreikienė

Mar 13, 2014, 6:49 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:00 AM

Nafta, „Gazprom“, „Vieninga Rusija“. V.Putino ramsčiai ir baubai. Svarbus „Youtube“ platinamo filmuko herojus, - ir Rusijoje prieblobstį radęs, nuolat įrodinėjantis, kad tebėra gyvas, buvęs Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius.

Viename iš kadrų V.Janukovyčius romantiškai stovi Titaniko priekyje, išskleidęs į šalis rankas, jį apkabinusi iš nugaros šypsosi mėlynai geltona „Ukraina“. Priekyje iškyla uola su pasirinkimu – plaukti ES ar Rusijos kryptimi.

V.Janukovyčius už „Titaniko“ vairo susimėto – bando sukti čia į vieną, čia į kitą pusę, ir įvyksta tragedija. Laivas lūžta pusiau, atskilęs Krymas nugrimzta į dugną, ant jo raudonas krabas įsmeigia Rusijos vėliavėlę.

V.Janukovyčius desperatiškai tvirtina, kad jis gyvas – anapilin išėjęs Čečėnijos vadovas A.Kadyrovas juokiasi iš jo, vadindamas „lochu“.

Atidarę Taikos ministerijos duris, randame V.Putiną ant balto vienaragio su iš už nugaros išlendančiais žaliais žmogeliukais su „Kalašnikovais“ - „Staigmena!“

Rusijos Valstybės Dūma vienbalsiai priima įstatymų pataisas pavadinimu „Sub**ė“ („Žopa“).

Kaip V.Putino įrankis parodyta ir Rusijos stačiatikių bažnyčia – ant cerkvės iškabintas užrašas „Lunaparkas su automobilių plovykla ir banketų sale“.

Prie T raidės pavaizduotas besišypsantis troleibusas, tačiau atsiranda kitas žodis - „teroro aktas“.

Rublio kreivė beviltiškai krenta žemyn. Apokaliptiniame fone, mojuojant Rusijos vėliavėlėms, artėja demoniška V.Putino figūra ant juodo vienaragio ir iškyla užrašas „Anšliusas“, skambant dainos žodžiama - „F**k you“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.