Darbas vakarais studentei kainavo gerus pažymius

Portlando universitetas (JAV) išgyvena ne šventines dienas. Neseniai į viešumą iškilo nemaloni istorija, susijusi su vieno universiteto darbuotojo asmeninėmis pažiūromis, skelbia „Huffington Post“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 4:31 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:58 PM

Mergina, žiniasklaidai pasivadinusi kaip „Raudona“, atskleidė, kaip dėl jos darbo vienas profesorius jai nepagrįstai sumažino pažymius. Būdama studente, mergina vakarais dirbo „egzotinių“ šokių šokėja.

Apie tai ji kitai dėstytojai net buvo parašiusi kurso darbą, kuriame nagrinėjo problemas, su kuriomis susiduria striptizo šokėjos. Darbas buvo įvertintas palankiai. Mergina žiniasklaidai teigė, kad apie jos veiklą žinojo keli žmonės, ir žinią priėmė tolerantiškai.

Tačiau į ją visai kitaip sureagavo universiteto istorijos dėstytojas. Raudona pasakojo, kad jį laikė „šauniu vyruku“, ir juo pasitikėjo. Kai aukščiausiais pažymiais besimokanti mergina paprašė profesoriaus jai parašyti rekomendacinį laišką, jis jos paklausė, kur ji dirbo.

„Mano pažymiai drastiškai krito iškart po to“, - vaizdo įraše, kur nematyti jos veido, skundėsi studentė. Pasak jos, ši istorija dar kartą parodo, kiek sunkumų išgyvena tokį darbą dirbančios moterys.

Parengė Liucija Lenkauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.