„Hario Poterio“ žvaigždė tapo JT geros valios ambasadore

Britų aktorė Emma Watson paskelbta naująja geros valios ambasadore Jungtinių Tautų lyčių lygybės padalinyje. Filmų apie Harį Poterį žvaigždė ir Browno universiteto absolventė džiaugiasi galėdama prisidėti prie kilnių tikslų, rašo „Time“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 2:00 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:39 AM

„Moterų teisės yra labai susiję su tuo, kas aš esu, yra tokios artimos ir giliai įsišaknijusios mano gyvenime, kad nė negalėčiau įsivaizduoti nuostabesnės galimybės,“- apie geros valios ambasadorės titulą kalbėjo 24 m. aktorė.

Mergina buvo pasirinkta dėl jos kilnių darbų Zambijoje ir Bangladeše. Šiose šalyse E.Watson skatino jaunų mergaičių švietimą.

Ji vykdys moterų įgalinimo kampaniją, kurios metu tikimasi žengti tolesnius žingsnius užtikrinant moterų lygybę. Tikimasi, kad aktorė padės perduoti Jungtinių Tautų transliuojamą žinutę žmonėms visuose pasaulio kraštuose.

Aktorė teigia, kad dar daug ko ji turės išmokti, bet tikisi, kad vėliau ji tikisi šiam kilniam darbui pritaikyti visas savo žinias ir patirtį.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.