Naktį gatvėmis klaidžiojantys klounai šiurpina amerikiečius

Kalifornijos San Chuakino slėnyje – sąmyšis. Naktimis gatvėmis ima vaikščioti baisiais klounais apsirengę žmonės. Išsigandę gyventojai tikina, kad kai kurie persirengėliai su savimi nešiojasi ir ginklus, pasakoja „Daily Mail“.

Klounai pasirodo su vis kitais kostiumais ir gyventojai mano, kad it iš košmarų nužengusiais personažais persirenginėja gauja nusikaltėlių.<br>Facebook nuotr.
Klounai pasirodo su vis kitais kostiumais ir gyventojai mano, kad it iš košmarų nužengusiais personažais persirenginėja gauja nusikaltėlių.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 12:10 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:27 AM

Apie vieną klouną, kuris nešėsi šaunamąjį ginklą, visai neseniai buvo pranešta vietos policijai. Tačiau, kol ji atvažiavo, ginkluotas persirengėlis jau buvo pabėgęs. Pareigūnai pasakoja, kad pranešimų apie gąsdinančius klounus vis daugėja.

„Mes tokių klounų matėme jau visame mieste", - sakė leitenantas Jasonas Matsonas.

San Chuakino slėnyje klounai pasirodė pirmiausiai, tačiau dabar naktimis jie persikėlė ir į netoliese esantį Vaską.

Klounai pasirodo su vis kitais kostiumais ir gyventojai mano, kad it iš košmarų nužengusiais personažais persirenginėja gauja nusikaltėlių.

„Aš jį (klouną) mačiau jau tris kartus, - pasakoja vienas Vasko gyventojas. - Taip, jis baisus“.

Kai kurie drąsuoliai leidžiasi į klounų „medžioklę“. Vos tik socialiniuose tinkluose perskaito, kad kažkas matė klouną – važiuoja jo ieškoti.

„Kai kurie gyventojai mašinomis važiuoja jų ieškoti, - pasakoja vienas vyras. - Jie turi žibintuvėlius ir mėgina klouno ieškoti“.

Iš tiesų niekas nežino, kas šie klounai. Vieni mano, kad tai tik vienas kaskart skirtingai persirengianti žmogus, kiti – kad klounų yra daug.

Vietiniai sutrikę. Vienas berniukas pasakojo, kad jį vijosi kirviu nešinas klounas, o policija jau sulaukė pranešimų apie nusikaltimus, kuriuos padarė klounais persirengę žmonės. Vis dėlto jokių įrodymų kol kas nėra.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.