Į Ukrainos parlamentą eina ir bedarbės gražuolės

Politologus suglumino gilesnė Ukrainos Radikalų partijos, vadovaujamas Olego Liaško, sąrašo analizė. Pasirodė, kad vieną vietą parlamente šiuo metu turinti neįtakinga partija savo sąraše turi, bent jau fizine prasme, įspūdingų asmenybių, skelbia portalas antikor.com.ua.

13 numeriu radikalų sąraše įrašyta Aliona Košeliova nustebino politika besidominčius ukrainiečius savo nuotraukomis.<br>Facebook.com nuotr.
13 numeriu radikalų sąraše įrašyta Aliona Košeliova nustebino politika besidominčius ukrainiečius savo nuotraukomis.<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 11:21 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 7:34 AM

13 numeriu radikalų sąraše įrašyta Aliona Košeliova nustebino politika besidominčius ukrainiečius savo nuotraukomis, kurios, beje, vienintelės reprezentuoja kandidatės pažiūas. 24 metų ukrainietė nepasistengė rinkėjams pateikti daugiau duomenų kaip tik savo nuotraukas ir įrašą, kuriame skelbia „šiuo metu nedirbanti“.

Kol politologai laužo galvą, ką tokie kandidatai veiktų patekę į Radą, rinkėjai gali pasigrožėti bent jau puikia kandidatų išvaizda. Pats Olegas Liaško nuo platesnių komentarų susilaikė, teigdamas, kad visi kandidatai turės pakankamai kompetencijos, kad atstovautų Ukrainos žmones.

Parengė Paulius Gritėnas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.