Papasakojo, kaip B. Obama užtiko padėjėją intymioje padėtyje

Savo prisiminimus apie darbą dabartinio JAV prezidento Baracko Obamos komandoje pateikęs buvęs jo padėjėjas Reggie Love'as nevengė intymių detalių. Vienoje iš istorijų pasakojama, kaip prezidentas užtiko padėjėją ir nuogą jo partnerę lovoje, rašo „The Washington Post“.

Savo prisiminimus apie darbą dabartinio JAV prezidento Baracko Obamos komandoje pateikęs buvęs jo padėjėjas Reggie Love'as nevengė intymių detalių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Savo prisiminimus apie darbą dabartinio JAV prezidento Baracko Obamos komandoje pateikęs buvęs jo padėjėjas Reggie Love'as nevengė intymių detalių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2015, 5:56 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:56 AM

2007 metais Duke universitetą baigęs ir iškart B.Obamos komandos nariu, o vėliau ir asmeniniu padėjėju tapęs R.Love pasakoja apie darbo partijos, vėliau pagrindinių rinkimų ir jau prezidento kadencijos metu įdomybes.

B.Obama pasitikėjo R.Love'u, tad bičiuliai kartu praleisdavo labai daug laiko. Kartais privatus bendravimas tapdavo netgi per daug intymiu. 2007 metais, rinkimų kampanijos metu sena pažįstama iš koledžo laikų aplankė R.Love ir užsiliko jo viešbučio kambaryje nakčiai.

Kitą rytą, kai B.Obamos asmeninis padėjėjas movėsi kelnes, o jo nakties dama dar gulėjo lovoje, į kambarį, pasinaudojęs apsaugos raktu įsiveržė būsimasis JAV prezidentas.

„Prisimenu išgirdau dundesį ir jo balsą, kai jis įsiveržė į vidų … Jis buvo užsivedęs ir įžengė didžiuliu greičiu. „Ei, Reggie, mums reikia pradėti anksčiau ...“. Ir tuo metu jis pamatė mano draugę, užsitraukusią antklodę iki pat smakro ir mirtinai išsigandusią. „O, atsiprašau“, - pasakė jis. Tada apsisuko ir išėjo. „Kas čia toks?“, - paklausė draugė. „Senatorius Obama“, - sušnabždėjau aš“, - prisiminimuose rašo R.Love'as.

Kai kurie vadovai pasistengtų pamiršti šį įvykį, tačiau ne B.Obama. Kai tuometinis senatorius tą dieną lėktuve tarėsi dėl aktualijų komentarų ir kampanijos detalių, R.Love'as pasistengė praskaidrinti nuotaiką.

„Aš pasilenkiau iš kėdės už jo ir pasakiau: „Žinote, pone, jei tai nors kiek mane pateisins – aš gyvenu geriausią laiką gyvenime“. Senatorius man atsakė: „Žinai, Reggie, manęs neguodžia, kad mano prezidento kampanija padeda susitvarkyti tau meilės reikalus“. Šis atsakas iškart sulaukė skambaus kitų padėjėjų juoko“, - rašė R.Love'as.

Vis dėlto šis nepasidavė: „Žinote, aš vis tiek mačiau žymiai daugiau veiksmo koledže“. Šis komentaras sulaukė dar daugiau juoko. Savo atsiminimuose R.Love'as pastebėjo, kad tokios istorijos jį dažnai iš asmeninio padėjėjo paversdavo ir kompanijos linksmintoju.

Vasario mėnesį išleidžiama R.Love'o prisiminimų knyga „Sunkusis kraštas: mano prezidentinis auklėjimas“ jau sulaukė didelio dėmesio ir manoma, kad žengs į skaitomiausių JAV knygų aukštumas.

Parengė Paulius Gritėnas 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.