Bendrovės vadovė vyro ne tik neįdarbino, bet ir iškeikė

Darbo ieškojęs britas nustėro, kai vienos langų gamybos bendrovės vadovė ne tik atsisakė jį priimti, bet ir išplūdo vyrą laiške, kuriame turėjo būti paaiškinta, kodėl jo kandidatūra buvo atmesta.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“ ir „Orange News“ inf.

Feb 18, 2015, 7:50 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 9:38 PM

48 metų Jamesas Allenas teigia pats suprantantis, kad galimų darbdavių per darbo pokalbį toli gražu nesužavėjo. Bet vyras tikrai nesitikėjo sulaukti neapykantos pritvinkusio laiško.

Bendrovės „Right Price“ direktorė Sarah Haseler išvadino J.Alleną „senu bedančiu pimpalu, susiduriančiu su estetiniais iššūkiais“.

„Dar nebuvau sutikusi tokio erzinančio, įžūlaus ir bjauraus žmogaus. Dabar gailiuosi, kad nepamačiau tavo gyvenimo aprašymo prieš pokalbį. Būtume abu sutaupę laiko, nes tikrai būčiau supratusi, kad esi profesionalus šiknius.

Tu ne tik esi itin netinkamas šiam darbui. Manau, tu apskritai negali dirbti. Ateinančius metus bandysi įsidarbinti, bet nė vienai darbovietei nebūsi įdomus – užtenka su tavimi susitikti.

Jei nebūčiau profesionalė, būčiau pasakiusi tai, ką iš tikrųjų manau – kad šis vyrukas yra visiškas idiotas. Būčiau liepusi nešdintis“, – tulžį liejo S.Haseler.

„Right Price“ vadovė kilus skandalui pareiškė, jog per pokalbį dėl darbo J.Allenas iš tiesų „buvo neįtikėtinai nemandagus ir įžeidinėjo" tiek ją, tiek visą bendrovę.

Be to, laiškas vyrui esą buvo išsiųstas per klaidą. S.Haseler tikina, kad buvo parašiusi antrąjį įprastesnį laišką, tačiau išsiuntė pirmąjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.