A. Zacharčenka karinį paradą Donecke stebėjo girtas kaip pėdas

Visame pasaulyje rusai triukšmingai švenčia Pergalės dieną. Gegužės 9-osios renginiai buvo organizuojami ne tik Rusijos miestuose, bet ir Ukrainoje.

DLR lyderis akivaizdžiai girtas.<br>„YouTube“ stop kadras.
DLR lyderis akivaizdžiai girtas.<br>„YouTube“ stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2015, 8:40 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 9:55 AM

Rusų separatistų tvirtovėse Donecke ir Luhanske taip pat buvo galima pamatyti karinius paradus ir demonstruojamą karinę techniką.

Šeštadienį Donecke smarkiai pylė lietus, tačiau tai neatbaidė žiūrovų – karinį paradą stebėjo šimtai. Tiesa, pasižiūrėjus filmuotą medžiagą iš Donecko tampa aišku, kad apsišaukėliškos Donecko „liaudies respublikos“ Rytų Ukrainoje lyderiui Aleksandrui Zacharčenkai akis užpylė toli gražu ne lietus.

Užgrobto miesto vadeiva vaizdo įraše vos pastovi ant kojų, yra akivaizdžiai girtas. Stebėdamas paradą padūmavusiu žvilgsniu A.Zacharčenka, rodos, nesusivokia, kur yra.

Vieną akimirką jis grėsmingai pasvyra link mikrofonų, tačiau vėliau atiduoda pagarbą. Parade išpūtęs krūtinę riedėjo ir Rusijos pilietis Arsenas Pavlovas, geriau žinomas Motorolos pravarde, kuris yra vienas žymiausių separatistų. Vaizdo įrašo fone  diktoriaus balsas liejo ditirambus separatistams, minimai šventei ir lyderiams. 

Filmuota medžiaga – žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.