Australijoje ryklys grybštelėjo banglentininkui

Vienas australas

Vienas australas banglentininkas papasakojo apie savo išgąstį, kai jį apkandžiojo ryklys per pasiplaukiojimą.<br>AFP asociatyvi nuotr.
Vienas australas banglentininkas papasakojo apie savo išgąstį, kai jį apkandžiojo ryklys per pasiplaukiojimą.<br>AFP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Sep 8, 2015, 9:58 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 11:43 PM

42 metų Justinas Danielsas buvo ką tik pagavęs bangą ir yrėsi tolyn į jūrą prie Šeli Bičo miesto, esančio už 70 km į šiaurę nuo Sidnėjaus, kai pajuto trinktelėjimą ir pamatė beveik dviejų metrų ryklį, spurdantį po jo banglente.

„Mačiau jį pasinėrusį – jis buvo tiesiai po manimi ir spurdėjo“, – J.Danielsas pasakojo nacionaliniam transliuotojui „Australian Broadcasting Corporation“ (ABC), pridūręs, kad mėgino nustumti gyvūną.

Banglentininkas sakė dantų žymes ant savo rankos pastebėjęs tik sugrįžęs į krantą ir tvirtino, kad labai džiaugiasi, jog tas incidentas buvo trumpas ir baigėsi be sunkių sužalojimų.

„Jis būtų lengvai galėjęs nuplėšti man ranką arba dar kartą mane pulti. Buvo baisoka, – teigė J.Danielsas. – Man tiesiog labai pasisekė.“

Šis incidentas įvyko praėjus vos kelioms dienoms po to, kai prie Blek Hed Bičo, esančio už 225 km į šiaurę nuo Sidnėjaus, vienam 65 metų vyrui į kulkšnį įkando, kaip manoma, didysis baltasis ryklys. Tas vyras buvo užpultas, kai irklavo kajaką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.