Po plastinės operacijos liko priblokštas: paleido dvi kulkas

Rusijoje kelių

Nepatenkintas plastinės operacijos rezultatais rusas nušovė savo chirurgą ir nusišovė pats.<br>A. Kaminsko asociatyvi nuotr. iš archyvo.
Nepatenkintas plastinės operacijos rezultatais rusas nušovė savo chirurgą ir nusišovė pats.<br>A. Kaminsko asociatyvi nuotr. iš archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Sep 8, 2015, 3:21 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 9:49 PM

Pirmadienį 34 metų Jurijus Lebedevas nušovė chirurgą, kurį žiniasklaida įvardino kaip Aleksandrą Remizovą, jo paties kabinete Sankt Peterburgo Geležinkelininkų ligoninėje, sakoma tyrimą atliekančių pareigūnų pareiškime.

„Numanomas žmogžudystės motyvas yra to vyro nepasitenkinimas kelių plastinių operacijų, kurios buvo atliktos toje ligoninėje, rezultatais“, – nurodė tyrėjai.

Prokurorai vietos naujienų svetainei Fontanka.ru sakė, kad J. Lebedevas nusivylė kelių nosies plastinių operacijų ir ausų korekcijos rezultatais. Pranešama, kad A.Remizovas prižiūrėjo paciento gydymą, tačiau pats tose operacijose nedalyvavo.

J.Lebedevas pataikė gydytojui į krūtinę iš medžioklinio šautuvo, kurį jam pavyko prasinešti pro metalo detektorių, esantį prie įėjimo į ligoninę ir kuris tuo metu buvo išjungtas, sakė vyriausiasis ligoninės gydytojas Fontanka.ru.

J.Lebedevas, kuris prieš persikeldamas gyventi į Sankt Peterburgą 10 metų tarnavo povandeniniame laive, turėjo problemų asmeniniame gyvenime, kurias siejo su savo išvaizda, sakė pareigūno draugai, cituojami interneto svetainėje.

Policija J.Lebedevo bute rado šūsnį laiškų iš ligoninės, kuriuose rašoma apie jo operacijas, informavo Fontanka.ru

Paskutiniame laiške, kurį pasirašė A.Remizovas, neva rašoma: „Jums reikia pasirodyti psichiatrui.“

Prieš kelias savaites panašus incidentas įvyko rytinėje Rusijos dalyje, kur nepatenkintas pacientas nušovė urologą. 69 metų vyriškis nušovė Magadano miesto ligoninės urologinio skyriaus vedėją ir nusišovė po to, kai gydytojas atsisakė jam atlikti operaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.