Barzdotas britas lėktuve surado savo antrininką

Tikriausiai nedažnam gyvenime tenka sutikti savo antrininką, tačiau vienam britui tai nutiko net tris kartus per vieną dieną.

Nepažįstamieji negalėjo patikėti savo panašumu.<br>„Twitter“ nuotr.
Nepažįstamieji negalėjo patikėti savo panašumu.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 9:25 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 6:34 PM

Fotografas Neilas Thomas Douglasas iš Glasgo skrido į Golvėjų Airijoje. Įlipęs į lėktuvą jis suprato, kad jo vietoje sėdi visiška jo kopija – kitas barzdotas rudaplaukis.

Kartu keliavusi ryšių su visuomene specialistė Lee Beattie užfiksavo abu vyrus nuotraukoje, kuri greitai pradėjo sklisti internete.

„Kai jis įlipo į lėktuvą, jo vietoje jau sėdėjo kitas vyras. Jis paprašė jo pasitraukti, tačiau kai šis pakėlė galvą, paaiškėjo, kad jis yra visiška Neilo kopija. Pasijuokėme, jie nusifotografavo ir tiek“, – „Buzzfeed News“ pasakojo L.Beattie.

Tačiau čia istorija nesibaigė.

„Neilas įsiregistravo į viešbutį Golvėjuje, bet ir čia sutiko savo antrininką. Jie ir vėl gavo progą pasijuokti“, – kalbėjo L.Beattie.

Tai visgi nebuvo paskutinis sutapimas. Vyrai vakare susitiko ir vietos bare, kur kartu pakėlė bokalą ir vėl nusifotografavo.

„Jie net net nesužinojo vienas kito vardo. Jie taip nustebo, kad viskas, ką galėjo vienam pasakyti buvo: „Barzdos. Jos vienodos!“ – stebėjosi Neilo draugė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.