Švedijos policininkė vagišių sučiupo net dėvėdama bikinį

Švedijos policininkė Mikaela Kellner išgarsėjo dėl nuotraukos, kurioje vietoj uniformos dėvėdama bikinį vis tiek atlieka savo pareigą: ne tarnybos metu sugauna parke mėginusį sprukti kišenvagį, rašo „The Local“.

Policininkė net negalvodama puolė prie vagies.<br>„Instagram“ nuotr.
Policininkė net negalvodama puolė prie vagies.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-29 14:32, atnaujinta 2017-05-17 11:33

Su draugais Stokholmo parke poilsiavusi pareigūnė pastebėjo, kad netoliese sukiojasi įtartinas vyras, apsimetinėjantis žurnalų prekeiviu. Priėjęs prie grupelės jis niekaip neatstojo, o tad M.Kellner suprato, kad kažkas ne taip.

„Patariau draugams prižiūrėti savo daiktus. Tačiau vos jam nuėjus, viena draugė staiga pasigedo mobilaus telefono“, – pasakojo pareigūnė.

Pasirodo, vagišius žurnalais uždengė ant apkloto gulėjusį telefoną ir nepastebėtas jį pasiėmė.

„Puoliau bėgti paskui jį, gal 15 metrų. Kartu su kita drauge, kuri taip pat yra policininkė, mes jį pargriovėme. Jis mėgino ištrūkti, tad laikėme jį labai stipriai“, – pasakojo švedė.

Tada pareigūnės iškvietė budėjusius savo kolegas, kurie ir suėmė vagį. O moterų nuotrauka greitai išplito po visą internetą.

M.Kellner policininke dirba jau 11 metų, tačiau tai – pirmas kartas, kai jai teko vagį gaudyti su bikiniu.

„Tiesiog puoliau remdamasi savo instinktu ir negalvodama. Tik tada, kai jį prirėmėme ir sulaikėme, pasižiūrėjau į kitas dvi mūsų drauges, kurios nėra policininkės, ir supratau, kad joms labai juokinga, kaip mes atrodome“, – juokėsi moteris.

Tiesa, ji dėl savo pasišventimo profesijai sulaukė daug sveikinimų iš draugų ir kolegų.

„Brangūs daiktai visą laiką yra taip pavagiami, o dažnai net nepastebite to. Norėjau visiems dar kartą priminti, kokie sukti yra šie vagišiai“, – įspėjo M.Kellner.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.