Vokietijoje policija suėmė jaunuolį, kelnėse slėpusi pitono jauniklį

Vokietijos policija, antradienį vakare atvykusi raminti girtų asmenų ginčo, sulaikė apsvaigusį jaunuolį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, kelnėse buvo įsikišęs pitono jauniklį ir galbūt nusižengė gyvūnų apsaugos įstatymams.

Vyras pareigūnams pasakė, kad jo kelnėse yra gyvatė, ir ištraukė 35 centimetrų ilgio karališkojo pitono jauniklį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Vyras pareigūnams pasakė, kad jo kelnėse yra gyvatė, ir ištraukė 35 centimetrų ilgio karališkojo pitono jauniklį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2017, 2:36 PM, atnaujinta Nov 8, 2017, 2:37 PM

Pietvakarių miesto Darmštato policija nurodė, kad 19-metis sulaikytas, kai triukšmingai susiginčijo su kitu vyru ir sudrumstė vietos gyventojų ramybę. Policija sako, kad pareigūnai jaunuolį apieškojo, kai pastebėjo, kad jo kelnės keistai išsipūtusios.

Vyras pareigūnams pasakė, kad jo kelnėse yra gyvatė, ir ištraukė 35 centimetrų ilgio karališkojo pitono jauniklį.

Vyras išvežtas į policijos nuovadą prasiblaivyti, o pitonas laikinai įsikūrė jam skirtoje dėžutėje. Policija trečiadienį sakė ieškanti roplio savininko ir tirianti, ar „šios rūšies gyvūnams netinkamas gabenimas“ pažeidė gyvūnų apsaugos įstatymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.