Ryklio vagystė: keista plėšikų užsimaskavimo gudrybė nesuveikė

Teksaso policija sulaikė vyrą, kuris prisipažino dalyvavęs labai keistoje vagystėje. Trijulė amerikiečių iš San Antonijaus akvariumo pavogė ryklį ir išgabeno jį paslėpę vaikiškame vežimėlyje.

Vagys ryklį slėpė vaiko vežimėlyje.
Vagys ryklį slėpė vaiko vežimėlyje.
Daugiau nuotraukų (1)

ABC ir „Lietuvos ryto“ inf.

Sep 6, 2018, 9:16 PM

Kaliforninį jautryklį du vyrai ir moteris pavogė iš atviro akvariumo, kuriame lankytojai gyvūnus gali paglostyti.

Vienas iš vyrų pagriebė nedidelį ryklį, suvyniojo jį į šlapią antklodę ir paslėpė kibire, o jį lyg kūdikį uždangstė vaiko vežimėlyje.

„Akvariumo darbuotojas pastebėjo, kas vyksta. Spėjau rasti vagis automobilių stovėjimo aikštelėje, bet vienas vyras neleido man apieškoti mašinos tvirtindamas, kad jo sūnui pasidarė bloga ir jie turi tučtuojau išvažiuoti“, – pasakojo San Antonijaus akvariumo vadovė Jen Spellman.

Ryklio vagis įsėdo į automobilį ir išvažiavo. J.Spellman teigė, jog kibire, kuriame buvo slepiamas gyvūnas, buvo baliklio, tad akvariumo atstovai abejojo, ar ryklys liks gyvas.

Bet pirmadienio vakarą sugrąžintas gyvūnas buvo sveikas.

„Vagys taikėsi į konkretų ryklį. Jie žinojo, ką daro. Įtariamojo namuose radome daug akvariumų ir įvairių jūros gyvūnų. Nemanau, kad jis planavo ryklį parduoti“, – teigė Lion Valio policijos vadas Josephas Salvaggio.

38 metų įtariamasis pareigūnams parodė savo gyvūnų kolekciją ir ryklio įsigijimo dokumentus, tačiau policija iškart nustatė, kad jie padirbti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.