Medaus mėnesio išvykusi pora išleido didžiulę sumą, o vėliau juos sukrėtė netikėta žinia

Per atostogas atsipalaidavę žmonės dažnai yra linkę pasielgti neplanuotai, bet viena britų pora Šri Lankoje nustebino savo draugus. Jaunavedžiai nusprendė jiems patikusį pajūrio viešbutį išgelbėti nuo bankroto.

 Tris savaites po salą keliauti sumanę britai jau pirmą naktį apsistojo nedideliame viešbutyje Tangalėje, pietinėje Šri Lankos pakrantėje. <br> 123rf nuotr. 
 Tris savaites po salą keliauti sumanę britai jau pirmą naktį apsistojo nedideliame viešbutyje Tangalėje, pietinėje Šri Lankos pakrantėje. <br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

„Fox News“, „Lietuvos rytas“

2018-10-13 11:41, atnaujinta 2018-10-13 12:18

33-ejų Gina Lyons ir 35-erių Markas Lee iš Londono į Šri Lanką praleisti medaus mėnesio atvyko pernai gruodį.

Tris savaites po salą keliauti sumanę britai jau pirmą naktį apsistojo nedideliame viešbutyje Tangalėje, pietinėje Šri Lankos pakrantėje.

Pora leido vakarą viešbutyje ir susipažino su jo darbuotojais, o jie prasitarė, kad viešbučio nuomos sutartis greitai baigsis.

Jaunavedžiams viešbutis taip patiko, kad jie sutiko sumokėti dar trejų metų nuomą – 34,2 tūkst. eurų.

„Išgirdę sumą su Marku pamanėme, kad tai būtų nuostabi idėja. Gali būti, jog tokia mintis mums kilo dėl to, kad buvome šiek tiek apsvaigę“, – juokėsi G.Lyons.

Britai prasitarė, kad sandorį sudarė net nelabai suprasdami, apie ką kalba, mat derybos vyko sinhalų kalba, o jiems turėjo vertėjauti draugai.

„Nesupratome didžiosios dalies pokalbio. Galų gale sutarėme, kad sumokėsime 34,2 tūkst. eurų už trejų metų nuomą, – pusę sumos per pirmuosius metus, o kitą pusę – iki kitų metų kovo mėnesio“, – teigė G.Lyons.

Tiesa, pasirašę sutartį ir priėmę rimtą finansinį sprendimą jaunavedžiai sulaukė dar vienos stebinančios žinios: G.Lyons laukiasi vaiko.

Porą ši naujiena privertė šiek tiek pulti į paniką.

„Mūsų draugai ir artimieji manė, kad pasielgėme labai kvailai. Ir taip esame įsiskolinę po vestuvių, gyvename mažame bute ir dar esu nėščia“, – sakė moteris.

Britė skundėsi, jog tuo metu pasijuto bloga motina, nes iššvaistė pinigus verslui, kuris galėjo žlugti: „Jautėmės neatsakingi, todėl sutelkėme visas jėgas, kad mums pasisektų.“

Septynis kambarius turintis viešbutis, britų pervadintas „Lucky Beach Tangalle“, atvėrė duris liepos pabaigoje.

Pora prieš tai jo renovacijai išleido dar beveik 7 tūkst. eurų.

Regis, kol kas jų verslui sekasi, o į viešbutį Šri Lankos pakrantėje plūsta turistai. Tiesa, antrą kartą taip pasielgti britai negalėtų.

„Tikiuosi, kad kitą atsakingą sprendimą dėl savo ateities priimsime blaiviai suvokdami jo pasekmes“, – teigė G.Lyons. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.