Artimųjų laukė netikėtumas: kazachas pensininkas prisikėlė iš numirusiųjų

Viena kazachų šeima neseniai bandė susigyventi su artimo žmogaus netektimi, tačiau jų laukė netikėtumas. Miręs artimasis po pasirodė šalia namų durų, rašo „Azh.kz“.

 Viena kazachų šeima neseniai bandė susigyventi su artimo žmogaus netektimi, tačiau jų laukė netikėtumas. Miręs artimasis po pasirodė šalia namų durų.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 Viena kazachų šeima neseniai bandė susigyventi su artimo žmogaus netektimi, tačiau jų laukė netikėtumas. Miręs artimasis po pasirodė šalia namų durų.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2018, 6:35 PM

„Kai dėdė Aigali pasirodė tarpduryje sveikas po dviejų mėnesių po savo laidotuvių, mes patys vos nemirėme iš nuostabos“, – pasakojo Esengali Supygaliev.

63 metų vyras ir anksčiau mėgdavo išeiti iš namų ir pora savaičių negrįžti, tačiau po vieno jo išėjimo birželio mėnesį, šeima jo daugiau nebematė.

Liepą jie kreipėsi į policiją, kuri paprašė jų atpažinti apdegusį kūną.

Tyrėjai nustatė, kad tai yra Aigali Supygalievo kūnas. DNR atitikimas buvo 99,2 procento, tad buvo išduotas oficialus mirties liudijimas.

Rugsėjį šeima palaidojo sudegusio giminaičio kūną, buvo surengta velionio atminimo ceremonija.

A.Supygalievui netikėtai pasirodžius tarpduryje po daugiau nei 4 mėnesių giminaičiai reikalavo atsakymų, kur jis buvo pradingęs.

Pasirodo, kad vyras gavo darbo pasiūlymą netoliese esančiame kaime ir nusprendė negrįžęs namo ir niekam nepranešęs išvykti. Atlikęs darbą po 4 mėnesių jis sugrįžo atgal į namus.

Policija negalėjo pakomentuoti šios informacijos ir tvirtino, kad ir buvo 99,2 proc. tikimybę, kad tai A.Supygalievo kūnas, reikia niekada nepamiršti tų 0,8 proc.

Šeimai teko iš kapinių pašalinti antkapį ir grąžinti 2 pensijų sumą, kurią jie gavo po artimojo mirties, tačiau juos dabar kankina dar didesnis klausimas.

„Ką mes palaidojome? Kas dabar mums į tai atsakys? Galbūt kita šeima ieško to žmogaus palaikų“, – pasakojo E.Supygaliev.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.