Neįtikėtina paslauga Sibiro platybėse: žmonės šventėms gali išsinuomoti elnią

Vienas zoologijos sodas Rusijoje šventiniu laikotarpiu pradėjo siūlyti neįprastą paslaugą. Vietiniai žmonės gali išsinuomoti elnią, lapę ar Sibiro haskį.

 Vienas zoologijos sodas Rusijoje šventiniu laikotarpiu pradėjo siūlyti neįprastą paslaugą. Vietiniai žmonės gali išsinuomoti elnią, lapę ar Sibiro haskį.<br> Facebook nuotr.
 Vienas zoologijos sodas Rusijoje šventiniu laikotarpiu pradėjo siūlyti neįprastą paslaugą. Vietiniai žmonės gali išsinuomoti elnią, lapę ar Sibiro haskį.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2018, 6:44 AM

Krasnojarske esantis „Rojev Ruchei“ zoologijos sodas yra vienas didžiausių visoje Rusijoje.

BBC rašo, kad neseniai jie pradėjo vykdyti naują paslaugą „gyvūnas namuose“. Tai reiškia, kad kai kurie zoologijos sodo gyventojai gali būti atvežti į mieste vykstančius vaikų gimtadienius ar kitokias šventes.

Zoologijos sodo darbuotojai skelbia, kad prieš šventes ypač padidėjo elnių populiarumas. Jie dažnai yra skolinami Seneliams Šalčiams, kurie keliauja į vaikų šventes.

Ateinančią savaitę Krasnojarską spaudžia iki 20 laipsnių šaltis ir dažnai krenta sniegas, tad elnius išsinuomoję žmonės turi tobulą aplinką fotografavimuisi.

Gyvūnus prižiūrintys darbuotojai tvirtina, kad visi išleidžiami gyvūnai yra tam pasiruošę ir jokios rizikos visuomenei nekelia.

Elniai yra pratinami prie didelių žmonių kiekių.

„Patyręs zoologijos sodo darbuotojas, kuris žino kaip elgtis, visada keliauja kartu su gyvūnu“, – pasakojo zoologijos sodo atstovė spaudai Jekaterija Michailova.

Skelbiama, kad kai kurie elniai šiuo metų laiku net neturi ragų, o jeigu šventėse dalyvauja vaikai, į jas leidžiami yra tik ramiausi gyvūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.