Sūnų pokštas nustebino tėvą: sulaukė tūkstančių sveikinimų iš nepažįstamųjų

Naujajame Džersyje tėvas nustebo sulaukęs tūkstančių skambučių ir žinučių su gimtadieniniais sveikinimais. Tai nutiko po to, kai jo sūnus miestelyje pastatė reklaminį stendą, kuriame ragino nepažįstamus asmenis pasveikinti jų tėvą.

 Naujajame Džersyje tėvas nustebo sulaukęs tūkstančių skambučių ir žinučių su gimtadieniniais sveikinimais. Tai nutiko po to, kai jo sūnus miestelyje pastatė reklaminį stendą, kuriame ragino nepažįstamus asmenis pasveikinti jų tėvą.<br> C.Ferry nuotr.
 Naujajame Džersyje tėvas nustebo sulaukęs tūkstančių skambučių ir žinučių su gimtadieniniais sveikinimais. Tai nutiko po to, kai jo sūnus miestelyje pastatė reklaminį stendą, kuriame ragino nepažįstamus asmenis pasveikinti jų tėvą.<br> C.Ferry nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2019, 10:36 AM

Reklaminis stendas atsirado prie įvažiavimo į Linvudo miestelį. Ant jo puikavosi užrašas „palinkėkite mano tėčiui laimingo gimtadienio“ ir Chriso Ferry telefono numeris.

Žmonės iš viso pasaulio užplūdo jo telefoną ir padėjo nepamirštamai paminėti 62 gimtadienį. Kai kurie žmonės paskambinę dainavo „su gimimo diena“, kiti dalinosi asmeninėmis istorijomis.

Pirmojo sveikinimo šeštadienį gimtadienį šventęs vyras sulaukė praėjusį ketvirtadienį. Jam parašė vyras vardu Nickas.

C.Ferry paklausė nepažįstamojo, kaip jis sužinojo, kad artėja jo gimtadienis.

„Pamačiau tai ant skelbimų lentos“, – jam atsakė Nickas.

Reklaminė lenta buvo pokštas, kurį sugalvojo du Floridoje gyvenantys C.Ferry sūnūs. Jie tvirtino, kad norėjo tėčiui sukurti tokį gimtadienį, kurie jis niekada nepamirštų.

„Galvojome, kad tai bus miestelio lygmens pokštas, tačiau stendo nuotraukai atsiradus internete visi pakvaišo“, – pasakojo C.Ferry sūnus Chrisas.

Tėvas tvirtino, kad jį pasveikino tūkstančiai žmonių iš viso pasaulio. Tarp jų buvo žmonių iš Filipinų, Kenijos, Liuksemburgo, Airijos, Gvatemalos, Nepalo ir Australijos.

Kai kurie žmonės jam pasakojo istorijas apie savo tėčius, kiti tvirtino žinantys asmenis, su kuriais C.Ferry yra gimęs tą pačią dieną.

Gimtadienį šventęs vyras tvirtino, kad dar negali normaliai naudotis savo telefonu, nes per kelias minutes atsiranda keli šimtai naujų žinučių.

Broliai Michaelas ir Chrisas pasakojo, kad vaikystėje jie pokštaudavo restoranuose, kad yra jų tėčio gimtadienis, kad gautų gabalėlį torto.

C.Ferry bandė atsakyti kiekvienam jam rašiusiam asmeniui, tačiau galiausiai vyras pasikeitė savo automatinio atsakiklio žinutę: „ačiū, kad paskambinote pasveikinti mane su gimtadieniu. Esu labai jums dėkingas.“

Vyras jau laukia, kada balandžio mėnesį bus nuimtas šis skelbimas, tačiau iki tol sulauks dar daugybės sveikinimų. Jo sūnūs juokiasi iš šio pokšto ir tvirtina, kad kitais metais išsinuomos didesnį reklaminį stendą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?