Prabangus Maldyvų viešbutis siūlo metų atostogas už labai patraukią kainą

Gyventi balto smėlio saloje kada bepanorėtum kitais metais – prabangus viešbutis Maldyvuose siūlo būtent tai už fiksuotą kainą. „Anantara Veli“ skelbia, kad toks poilsis dviem asmenims bungale atsieis 30 000 dolerių (25 000 eurų).

Dėl koronaviruso pandemijos Maldyvai pavasarį turėjo padaryti daugiau kaip trijų mėnesių pertrauką ir tuo laiku turistų nepriėmė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Dėl koronaviruso pandemijos Maldyvai pavasarį turėjo padaryti daugiau kaip trijų mėnesių pertrauką ir tuo laiku turistų nepriėmė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2020, 11:47 AM

Du svečiai 2021 metais iki gruodžio 23 dienos galės atvykti ir išvykti kada tik panorės. Į pasiūlymą įskaičiuoti pusryčiai ir nuolaida maistui bei sveikatingumo paslaugoms.

Tokiais specialiais pasiūlymais viešbučiai nuo turizmo priklausomoje salų valstybėje vilioja atostogautojus. Dėl koronaviruso pandemijos Maldyvai pavasarį turėjo padaryti daugiau kaip trijų mėnesių pertrauką ir tuo laiku turistų nepriėmė.

Minėtas pasiūlymas, lyginant su kitais, yra tikrai geras. Neseniai kitas viešbutis už 20 000 eurų siūlė savaitės poilsį dviem asmenims. Tiesa, čia klientams skiriamas asmeninis asistentas ir privačios jogos pamokos. Jie gali iš jachtos stebėti delfinus ir nesukti galvos dėl vaikų ir skalbinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.