Šiurpinanti kelionė po Kataloniją – važiavo prieš eismą su lavonu pašonėje

Katalonijos policija sulaikė vairuotoją, kuris 30 km važiavo greitkeliu prieš eismą į keleivio sėdynę pasisodinęs negyvėlį.

Incidentas įvyko ketvirtadienį pavakare Viduržemio greitkelyje (AP-7), kuris tęsiasi netoli pajūrio nuo Prancūzijos sienos iki Barselonos, Valensijos ir Alikantės.<br>Anna Opoleva/Scanpix nuotr.
Incidentas įvyko ketvirtadienį pavakare Viduržemio greitkelyje (AP-7), kuris tęsiasi netoli pajūrio nuo Prancūzijos sienos iki Barselonos, Valensijos ir Alikantės.<br>Anna Opoleva/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2021, 2:49 PM

Incidentas įvyko ketvirtadienį pavakare Viduržemio greitkelyje (AP-7), kuris tęsiasi netoli pajūrio nuo Prancūzijos sienos iki Barselonos, Valensijos ir Alikantės.

Vietinė spauda pranešė, kad sulaikytasis – 66 metų amžiaus Rusijos pilietis, nuolatinai gyvenantis Ispanijoje. Kituose šaltiniuose minima, kad vyras turi ir Šveicarijos pilietybę.

Jis sugebėjo nuvažiuoti daugiau, nei 30 km nuo Prancūzijos sienos ir tik tada buvo pastebėtas policijos.

Vyras ignoravo pareigūnų reikalavimus sustoti, išsuko iš greitkelio ir tęsė kelionę link Žironos, kur papuolė į avariją.

Katalonijos policija pranešė, kad keleivio sėdynėje šalia vairuotojo buvo rastas 88-erių vyriškio lavonas. Tyrėjai spėja, kad žmogus mirė prieš tris savaites. Smurto ženklų nerasta. Jau pradėjęs irti kūnas buvo užklotas antlode ir prisegtas saugos diržu.

Vairuotojas teigė, kad norėjo mirusįjį parvežti namo į Šveicariją.

Įvykis toliau tiriamas.

Parengta pagal BBC inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.