Matematika pakišo koją: nuotaka atšaukė vestuves, nes jaunikis nemokėjo daugybos lentelės

Tikriausiai nei vienas jaunikis nesitiki, kad bus paliktas prie altoriaus dėl neišlaikyto lengvučio matematikos testo.

Tikriausiai nei vienas jaunikis nesitiki, kad bus paliktas prie altoriaus dėl neišlaikyto lengvučio matematikos testo.<br>O.Vaitkūnas asociatyvi nuotr.
Tikriausiai nei vienas jaunikis nesitiki, kad bus paliktas prie altoriaus dėl neišlaikyto lengvučio matematikos testo.<br>O.Vaitkūnas asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2021, 11:37 AM

Visas išsipuošęs jaunikis jau pasiekė vestuvių ceremonijos salę, tačiau jaunoji, turėjusi įtarimų dėl jo išsilavinimo, prieš prisiekiant amžiną meilę nusprendė jį išbandyti: liepė atmintinai pasakyti daugybos iš dviejų lentelę.

Jaunikiui nepavyko to padaryti ir tuoktuvės buvo atšauktos.

Panvario miesto pareigūnas Vinodas Kumaras pasakojo, kad tai buvo tradiciškai tėvų suplanuotos vestuvės. Jaunikis atvyko iš Mahobos regiono.

Abiejų šeimų nariai bei keli kaimo gyventojai susirinko iškilmių salėje. Kai iki iškilmingiausio momento liko visai nedaug, nuotaka išėjo į priekį ir pasakė, kad negali tekėti už žmogaus, kuris neturi bazinių matematikos žinių.

Nei draugams, nei giminaičiams nepavyko perkalbėti nuotakos.

Jaunosios pusseserė teigė, kad buvo šokiruota sužinojusi, kad jaunasis buvo bemokslis.

„Sužadėtinio šeima mums melavo apie jo išsilavinimą. Gali būti, kad jis netgi nėjo į mokyklą. Jo šeima mus apgavo. Tačiau mano drąsi giminaitė išėjo, nepaisydama socialinių tabu“, – kalbėjo ji.

Policijai įsikišti neteko, nes abiem pusėms pavyko rasti kompromisą kaimo vyresniųjų pagalba. Buvo susitarta, kad buvusių sužadėtinių šeimos grąžins dovanas ir papuošalus.

Parengta pagal „Tribune India“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.