Parlamento vadovo žmona: pasileidusi, neištikima ir to neslepia

Jungtinės Karalystės Parlamento rūmų pirmininkas Johnas Bercow vieną dieną gali iš gėdos prasmegti skradžiai žemę. Mat šio politiko žmonos Sally nuotykiai jau primena tikrą melodramą.

Visa galva už savo vyrą J.Bercow aukštesnė Sally jam nuolat pridaro nemalonumų dėl savo nevaržomo elgesio, o ypač dėl nesantuokinių meilės nuotykių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Visa galva už savo vyrą J.Bercow aukštesnė Sally jam nuolat pridaro nemalonumų dėl savo nevaržomo elgesio, o ypač dėl nesantuokinių meilės nuotykių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Visa galva už savo vyrą J.Bercow aukštesnė Sally jam nuolat pridaro nemalonumų dėl savo nevaržomo elgesio, o ypač dėl nesantuokinių meilės nuotykių.<br>AFP nuotr.
Visa galva už savo vyrą J.Bercow aukštesnė Sally jam nuolat pridaro nemalonumų dėl savo nevaržomo elgesio, o ypač dėl nesantuokinių meilės nuotykių.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Daily Mail“, „The Mirror“ ir „Lietuvos ryto“ inf.

May 17, 2015, 10:08 AM, atnaujinta Nov 28, 2017, 9:23 AM

Oficialiuose renginiuose 45 metų Sally Bercow išdidžiai lydi savo vyrą, Bendruomenių Rūmų pirmininką. Tačiau jiems už nugaros neretai liejasi apkalbos, nukreipiami pašaipūs arba užuojautos kupini žvilgsniai. Bent jau į J.Bercow pusę. Ir ne dėl to, kad jo žmona už jį visa galva aukštesnė.

Priežastis – skandalingas, į pirmuosius bulvarinės žiniasklaidos puslapius patenkantis S.Bercow elgesys.

Britai jau nebeklausia, ar pridera tokio rango politiko sutuoktinei dalyvauti šokių projektuose, pusnuogei pozuoti žurnalams.

S.Bercow labiau garsėja savo nesantuokiniais žygiais į kairę, o tai jos vyras bent jau kol kas viešai toleruoja.

Tik kiek ilgai tai gali tęstis, kai net pati S.Bercow pripažįsta, kad niekam nelinki tokios žmonos kaip ji?

Romanas su pusbroliu

Neseniai S.Bercow prisipažino turėjusi romaną su savo vyro pusbroliu Alanu Bercow. Šis esą jai sudaužė širdį, bet dėl jos nepaliko savo žmonos Ericos Scott-Young.

Pirmininko žmonos išpažintis virto tikru žodžių karu su buvusio meilužio žmona po pareiškimo, kad dėl romano reikėtų kaltinti ir A.Bercow.

„Gailiuosi dėl skausmo, kurį sukėliau Ericai, tačiau, kaip žinote, tango reikia dviejų. Nesuprantu, kodėl ji visą įniršį nukreipė tik į mane. Ji turi teisę pykti, tačiau Alanas yra tiek pat kaltas“, – prie savo namų verkdama kalbėjo moteris.

E.Scott-Young taip pat neliko skolinga savo varžovei. S.Bercow komentarus ji palydėjo kandžia replika, kad norint kalbėti apie sudaužytą širdį pirmiausia ją reikia turėti.

S.Bercow žiniasklaidos prašė nesikišti į romaną ir pavadino tai asmeniniu reikalu. Tačiau jai pačiai tai nesutrukdė atvirai pasakoti apie tai, kad romaną užmegzti ją pastūmėjo ne sutuoktinio giminaičio patrauklumas, o tai, jog ji jautėsi nelaiminga.

Kartu su 52 metų vyru santuokoje ji išgyveno 13 metų ir turi tris vaikus, tačiau pastarieji šešeri metai, kai J.Bercow užėmė Parlamento pirmininko postą, jai buvo patys sunkiausi.

„Ilgą laiką mūsų santuoka buvo labai sudėtinga pirmiausia todėl, kad aš nekenčiau gyvenimo Parlamento pastate“, – širdį liejo S.Bercow.

„Aš nesakau, kad Johnas geras vyras. O ar aš gera žmona? Aš baisi žmona ir visada tokia buvau, – kalbėjo dabar privačiame poros name gyvenanti S.Bercow. – Johno vietoje nebūčiau taip taikiusis. Suprasčiau, jei jis mane paliktų.“

Save lygino su modeliu

S.Bercow į skandalus įsiveldavo taip dažnai, kad jos gyvenimas spėjo užgožti ir vyro darbus. Pernai spaudoje mirgėjo nuotraukos iš Londono naktinio klubo, kuriose ji aistringai bučiuojasi su šokėju Clintonu Baugh.

Praėjus vos metams nuo laimėtų rinkimų ji davė daug pajuokos sulaukusį interviu bulvariniam laikraščiui „Evening Standard“, kuriame aiškino, kaip gyvenimas šalia Jungtinės Karalystės Parlamento rūmų paįvairina sutuoktinių asmeninį gyvenimą.

Bendruomenių Rūmų pirmininkas tradiciškai apsigyvena apartamentuose prie Vestminsterio rūmų, kuriuose yra įsikūręs Parlamentas.

„Vaizdas iš pirmininko namo labai gundantis, ypač naktį, kai šviečia mėnulis ir dega senoviniai dujiniai žibintai“, – pasakojo parlamentaro žmona.

„Kai mes su Johnu tik susipažinome, vaikščiodavome pietine Temzės pakrante ir žiūrėdavome į Parlamento rūmus. Niekada nebūčiau pamaniusi, kad gyvenimas šalia Didžiojo Beno varpų gaudesio bus toks viliojantis“, – interviu dėstė S.Bercow.

Ji su pasididžiavimu pasakojo ir apie tai, kad Bendruomenių Rūmų pirmininku tapęs J.Bercow išpopuliarėjo tarp kitos lyties atstovių.

„Politikai dažniausiai nėra labai patrauklūs, tačiau politika gali traukti, nes galia yra tikras afrodiziakas. Kai Johnas tapo Parlamento pirmininku, jam dėmesį pradėjo rodyti labai daug moterų“, – interviu tada sakė S.Bercow.

Tiesa, ji teigė nepavyduliaujanti savo vyrui, nes ir pati jaučiasi sulaukianti daugiau gerbėjų dėmesio.

Moteris nepamiršo paminėti ir jau neva duotos pravardės. Ji teigė esanti praminta britų politikos Carla Bruni – italų manekene ir dainininke, vėliau tapusia Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona.

Interviu tada iliustravo jos nuotrauka, kuriai Parlamento rūmų fone ji pozavo prisidengusi tik paklode. Nors S.Bercow neneigė, kad nuotrauka jai patiko, vėliau ji ją vadino klaida ir gailėjosi patyrusi tokią gėdą dėl provokuojančio kadro.

Jaučia dėmesio stygių

S.Bercow sugebėjo ir anksčiau iš kantrybės išvesti kitus britų politikus. Jų teigimu, žmonos elgesys daro gėdą Parlamento pirmininko pareigas einančiam politikui.

Atrodo, kad jos vyro politinė karjera moteriai rūpi kur kas mažiau nei dėmesys jai.

Prieš pat rinkimus į šį postą S.Bercow kitame atvirame interviu atvėrė širdį apie jaunystės paklydimus.

Tada ji pasakojo, kad būdama jauna nevengdavo kelias dienas trunkančių vakarėlių, vienos nakties nuotykių arba net vartoti alkoholį vidury darbo dienos.

J.Bercow iki šiol žmonos šėliones ignoravo ir demonstravo tiesiog olimpinę ramybę.

Politikas neprieštaravo ir jos norui dalyvauti realybės šou „Įžymybių didysis brolis“ („Celebrity Big Brother“).

Tiesa, jos pasirodymas realybės šou nebuvo sėkmingas. S.Bercow pirmajai teko atsisveikinti su šou ir namą, kuriame gyveno dalyviai, palikti švilpiančios minios apsuptyje.

Ne tik paprastiems britams, bet ir teisėsaugai užkliuvo drąsūs moters pareiškimai socialiniame tinkle „Twitter“.

Ten ji juokais užsiminė, kad vienas varžovų konservatorių politikų lordas McAlpine’as gali būti susijęs su kaltinimais pedofilija.

Už šį šmeižtą politikas S.Bercow pateikė ieškinį dėl 50 tūkst. svarų (69 tūkst. eurų) žalos atlyginimo.

Teisme buvo susitarta, kad Parlamento pirmininko žmona ne tik turi sumokėti reikiamą sumą, bet ir viešai atsiprašyti įžeisto politiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.