Netoli Latvijos – dar vienas karinis rusų laivas

Latvijos nacionalinės ginkluotosios pajėgos antradienį netoli Latvijos teritorinių vandenų pastebėjo Rusijai priklausantį „Kashtan“ klasės „SS-750“ povandeninį gelbėjimo laivą.

Rusijos karinių lėktuvų ir laivų judėjimas šalia Latvijos išskirtinės ekonominės zonos ir šalies sienų itin suintensyvėjęs.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Rusijos karinių lėktuvų ir laivų judėjimas šalia Latvijos išskirtinės ekonominės zonos ir šalies sienų itin suintensyvėjęs.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 16, 2015, 3:21 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 3:08 AM

Rusijos karinių lėktuvų ir laivų judėjimas šalia Latvijos išskirtinės ekonominės zonos ir šalies sienų itin suintensyvėjęs. Latvijos kariuomenės duomenimis, šiemet Maskvos kariniai orlaiviai ir laivai netoli šalies teritorinių vandenų pastebėti 59 kartus, pernai – 250.

Šių metų sausio pabaigoje Rusijos ambasadorius Latvijoje Aleksandras Vešniakovas susitiko su Latvijos gynybos ministru aptarti šį klausimą. Ambasadorius pareiškė, kad Maskva nepažeidžia jokių tarptautinių susitarimų ir nekelia grėsmės kaimyninėms šalims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą