D. Trumpas: kritikos sulauksiu, nepriklausomai nuo susitikimo su V. Putinu rezultatų

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pareiškė, jog po susitikimo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu pirmadienį Helsinkyje jis sulauksiąs kritikos tėvynėje, nepriklausomai nuo susitikimo rezultatų.

Donaldas Trumpas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Donaldas Trumpas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-15 20:45

„Vykstu į Suomiją, į Helsinkį. Nekantriai laukiu rytdienos susitikimo su prezidentu Putinu“, - „Twitter“ socialiniame tinkle parašė D. Trumpas.

„Deja, nesvarbu, kiek gerai man pavyks šis susitikimas, net jei man (po susitikimo - red.) būtų atiduotas nuostabus miestas, Maskva, kaip kompensacija už nuodėmes ir blogį, padarytą Rusijos, aš vis tiek būsiu kritikuojamas (JAV - red.), kad to nepakanka, kad aš turėjau gauti dar ir Sankt Peterburgą“, - rašė JAV prezidentas.

„Didžioji dalis mūsų žiniasklaidos yra mūsų tautos priešai, ir visi demokratai moka kliūtis kurti. Štai kodėl mūsų šalyje daug neapykantos ir nesantaikos. Tačiau kažkada ji pasveiks (nuo to)!“ - pridūrė D. Trumpas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.