Savaitės vardai ir veidai: nuo kaltinimų šmeižtu iki taisyklių pažeidinėjimo

Jaroslawas Kaczynskis kreipėsi į teismą dėl šmeižto. 69-erių politikas tvirtina, kad buvęs šalies prezidentas L.Walęsa socialiniuose tinkluose jį apkaltino dėl 2010 metais įvykusios lėktuvo katastrofos, kurios metu žuvo J.Kaczynskio brolis ir tuometinis Lenkijos prezidentas L.Kaczynskis.

 lrytas.lt koliažas.
 lrytas.lt koliažas.
 Jaroslawas Kaczynskis.
 Jaroslawas Kaczynskis.
Carlosas Ghosnas.
Carlosas Ghosnas.
 Ivanka Trump.
 Ivanka Trump.
 Nikola Grujevskis.
 Nikola Grujevskis.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 24, 2018, 2:07 PM

J.Kaczynskis reikalauja, kad L.Walęsa pripažintų skleidęs melą ir sumokėtų 7 tūkst. eurų baudą.

Carlosas Ghosnas buvo atleistas iš „Nissan“ valdybos pirmininko pareigų. 64 metų C.Ghosnas bendrovei vadovavo beveik 20 metų. Automobilių gamybos įmonės vadovas buvo sulaikytas pirmadienį.

Įtariama, jog jis Tokijo akcijų biržai teikė melagingą informaciją apie išmokamas kompensacijas, o skirtumą susižerdavo sau. Taip iš įmonės 2011–2015 m. jis galėjo nugvelbti beveik 39 mln. eurų.

Ivanka Trump pažeisdama taisykles oficialiems asmenims rašė laiškus iš asmeninės pašto dėžutės. Jos tėvas D.Trumpas anksčiau dėl tokios pat priežasties labai kritikavo savo oponentę prezidento rinkimuose H.Clinton.

37 metų I.Trump tvirtina, kad nežinojo kai kurių taisyklių detalių. Prezidento dukters atstovai paneigė, kad I.Trump laiškuose galėjo būti slaptos informacijos.

Nikolai Grujevskiui buvo suteiktas prieglobstis Vengrijoje. 48 metų buvusiam Makedonijos premjerui gimtinėje grėsė 2 metų laisvės atėmimo bausmė dėl korupcijos ir piktnaudžiavimo valdžia, bet jis pabėgo iš šalies.

N.Grujevskis vyriausybei vadovavo 2006–2016 m., atsistatydino kilus pokalbių klausymosi skandalui. Makedonija paprašė išduoti N.Grujevskį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.