Dar viena „Mamos“ kepyklėlė išskirtinio skonio gardėsių mėgėjams

Vilniečių pamėgta MAMOS kepyklėlė nuo šiandien saldumynų gerbėjų jau laukia ir Liepkalnio g. 112 įsikūrusioje parduotuvėje MAXIMA. Naujos kepyklėlės atidarymo proga visą savaitę visiems MAMOS kepyklėlės gaminiams taikoma net 30 procentų nuolaida.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2012, 4:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:05 AM

Kaip ir kitose sostinėje įsikūrusiose kepyklėlėse, taip ir naujoje pyragų ir pyragaičių, tortų ir bandelių, meduolių, riestainių ir kitokių skanėstų galima paskanauti čia pat, jaukioje aplinkoje, arba paprašyti gardumynus ir gėrimus supakuoti išsinešti.

Pusryčiams - dar garuojančios bandelės

Žmonėms pradėjus vertinti nedideles specializuotas krautuvėles, prekybos tinklas MAXIMA prieš porą metų atidarė pirmąją MAMOS kepyklėlę ir pasiūlė išskirtinės kokybės nebrangių kepinių. Visi gaminiai kepami kasdien čia pat vietoje įsikūrusiuose gamybos cechuose, todėl ką tik iš krosnies ištrauktomis dar garuojančiomis bandelėmis galima mėgautis tiek per pusryčius, tiek norint pasilepinti skanėstais po darbų.

MAMOS kepyklėlės asortimentas - ne tik saldumynai, bet ir mažos picos, pikantiški pyragėliai, įvairios užkandėlės.

Pasak MAXIMA LT, UAB, Gamybos departamento direktoriaus Aido Polenino, kepyklėlės klientai čia grįžta ir dėl duonos, kurios kasdien iškepama daugybė rūšių.

„Kepyklėlės asortimentas įvairus - 70 skirtingų kepinių. Mes jį nuolat papildome naujovėmis, tad sau tinkamiausią gardumyną išsirinks ir maži, ir dideli, besiilgintys kaime močiutės kepto pyrago skonio ar ieškantys originalių gurmaniškų skanėstų, tokių kaip pikantiškas tortas su pelėsiniu sūriu“, – pasakojo Aidas Poleninas.

Svarbus kiekvieno kliento noras

„Populiariausias MAMOS kepyklėlėje – medaus tortas. Mūsų klientai jo nuperka daugiausia. Tačiau mielai išbandomos ir mūsų siūlomos naujovės“, – pasakojo A. Poleninas.

Jo teigimu, kiekvienas gaminys – tai ilgas maisto technologų darbas, kai ieškoma originalaus skonio, įdomesnių formų.

„Tarkim, mūsų klientų jau įvertinto Prancūzijos Bordo regiono deserto „Vanilinė fleita” receptūrą ilgai tobulino MAMOS kepyklėlėje dirbantis meistras iš Prancūzijos, pas mus gaminių receptus kuriantis jau metus.

Kepyklėlės lankytojai čia vertina ne tik gardėsius, bet ir skanią, aromatingą itališką kavą. Grybo ir Tuskulėnų g. esančiose kepyklėlėse jau turime ir nuolatinių klientų, kurie, vos pravėrus duris, čia ateina rytinio puodelio kavos“, – pasakojo A. Poleninas.

Vilniečiams – jau penktoji MAMOS kepyklėlė

Pirmoji MAMOS kepyklėlė įsikūrė parduotuvėje MAXIMA Ukmergės g., prieš metus antroji kepyklėlė duris atvėrė Žirmūnuose, Tuskulėnų g. Pernai prieš pat Kalėdas Mindaugo g. esančioje MAXIMOJE atidaryta trečioji MAMOS kepyklėlė iš karto pelnė klientų simpatijas.

Vasarą MAMOS kepyklėlės gardėsių šalia namų galėjo įsigyti ir Antakalnio gyventojai. Nuo šiol išskirtinio skonio gaminiais galės mėgautis gyvenantys ar pravažiuojantys Liepkalnio g. „Sulaukėme nemažai teigiamų klientų įvertinimų, džiaugiamės, kad vilniečiai pamėgo mūsų gaminius, todėl šios kepyklėlės plėtrą tęsime“, – sakė A. Poleninas. Pašnekovas atskleidė, kad netrukus MAMOS kepyklėlės gaminių galės įsigyti ne tik vilniečiai.

Šis straipsnis yra apmokėta reklama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.