Jums reikės:
• Tortilijų.
• Vištienos filė.
• Vištienos prieskonių
• Fermentinio sūrio.
• Salotų lapų.
• Ryžių.
• Majonezo.
• Česnako.
• Kefyro.
• Pomidorų.
Kaip gaminti?
Supjaustykite vištieną ganėtinai smulkiais gabaliukais. Mėsą apibarstykite prieskoniais (prieskonių įvairovė – pagal pageidavimą). Vištieną įdėkite į keptuvę ir apkepkite su smulkiai tarkuotu česnaku. Išvirkite ryžius bei sumaišykite su jau apkepusia vištiena. Smulkiai supjaustykite pomidorus. Majonezą bei kefyrą sumaišykite su „česnakine“ vištiena. Ant tortilijos dėkite salotos lapą, vištieną su ryžiais, pomidorus bei apibarstykite sūriu. Susukus trumpai apskrudinkite orkaitėje.
Skanaus!
Parengė Kristina Solomnikova