Dizaineris L.Salasevičius mėgavosi italų virtuvės šedevrais

Pramogų, madų bei žiniasklaidos atstovai, norėję neįprastai paminėti vaiduoklių, raganų ir velnių vakarą, rinkosi privačią ir gyvą maisto gamybos sesiją. Kartu su šefu kulinarijos lofto svečiai gamino specialią vakarienę: girtą obuolių tyrę su pelėsinio sūrio fondiu, juodus Tagliatelle makaronus su prigirdyta lašiša ir pabaigai šokoladinius makaronus, patiekiamus apelsino žievelėje su maskarponės kremu ir viskio ikrais.

L.Salasevičius.<br>Organizatorių nuotr.
L.Salasevičius.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2013, 1:47 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:08 PM

Pramogų, madų bei žiniasklaidos atstovai, norėję neįprastai paminėti vaiduoklių, raganų ir velnių vakarą, rinkosi privačią ir gyvą maisto gamybos sesiją. Kartu su šefu kulinarijos lofto svečiai gamino specialią vakarienę: girtą obuolių tyrę su pelėsinio sūrio fondiu, juodus Tagliatelle makaronus su prigirdyta lašiša ir pabaigai šokoladinius makaronus, patiekiamus apelsino žievelėje su maskarponės kremu ir viskio ikrais.

Kulinariniame lofte netrūko ir stilingų užkandžių, kuriuos kūrė puikus virtuvės šefų duetas: pagrindinio Čiop Čiop kulinarijos lofto šefo bei savininko Ronaldo Nagrockio bei italo G.Luca. Svečiai galėjo mėgautis juodos duonos skrebučiais su lengvu kremu ir burokėliais bei moliūgų ir maskarponės kremu su pelėsiniu sūriu.

Netilpę virtuvėje mėgavosi heloviniška atmosfera, kurią sukurti ir palaikyti padėjo ne tik specialiai vakarėliui kurtos interjero detalės, kuriomis itin susižavėjo kritiškas dizaineris Liutauras Salasevičius, bet ir viso vakaro metu tvyrojęs dirbtinis rūkas, besiveržiantys iš užkandžių dūmai bei lengva muzika, kurią rinko didžėjus Laurynas Komža.

„Nekvietėme visiems atsibodusių veidų, nutarėme surengti vertingą ir naudingą kulinarinį vakarėlį su mums patiems svarbiais žmonėmis, mėgstančiais neįprastai ir kokybiškai leisti laiką. Nesame tik „ant bangos“ reikalas, judame kryptingai pirmyn. Visada esame linkę įdomiems eksperimentams, tad ir meniu parinkome specialų. Pavadinčiau sezoniškai helovinišką su modernios kulinarijos ir viskio prieskoniais“ – teigė lofto vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

Susidomėjimas renginiu, gausus svarbių svečių būrys ir visi Čiop Čiop helovyniško renginio prieskoniai patvirtino, jog geriausi vakarėliai vyksta virtuvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.