Nesveiko maisto fanatikė niekada neragavo nei daržovių, nei vaisių

Valgyti tik nesveiką maistą ir niekada nestorėti. „Taip nebūna“, – pagalvotumėte. Kai daugelis moterų kovoja su papildomais kilogramais ir žūtbūt stengiasi išvengti susidūrimo su picomis, bandelėmis ir greitojo maisto restoranų patiekalais, 21 m. Faye Campbell kemša tik nesveiką maistą ir nė trupučio nestorėja. Baugiausia tai, kad moteris niekuomet nėra valgiusi nei vaisių, nei daržovių.

Nesveiko maisto fanatikė niekada neragavo nei daržovių, nei vaisių.
Nesveiko maisto fanatikė niekada neragavo nei daržovių, nei vaisių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-09 09:32, atnaujinta 2018-02-20 12:07

Moteris sveiko maisto vengia ne šiaip sau – vien mintis, pavyzdžiui, apie obuolį ar pomidorą jai sukelia šleikštulį. Tiesa, vis dėlto nenatūralių sulčių moteris kartais išgeria.

„Pagalvojus apie vaisius ir daržoves mane ima pykinti“, – teigia Faye, pridurdama, kad kasdien minta pica, traškučiais, sumuštiniais, mėsainiais ir bet kuriuo kitu nesveiku maistu. Tokia moters mityba paveikė ir jos šeimą, mat kai artimieji pietauja, Faye, nešina traškučių pakeliu, keliauja į verandą, kurioje išbūna tol, kol namiškiai mėgaujasi salotų patiekalais ir naminiu maistu.

„Negaliu būti viename kambaryje su namiškiais, kai jie valgo – nuo jų maisto mane vimdo. Kartais net būdama kitame kambaryje turiu atsidaryti langą, kad nejausčiau tos smarvės“, – skundžiasi Faye.

Keisti maitinimosi įpročiai trukdo ir asmeniniam Faye gyvenimui, mat vienintelė vieta, į kurią per pasimatymą ją gali nusivesti vaikinas, yra nesveiko maisto restoranai.

„Kadaise vaikinas rezervavo mums staliuką prabangiame italų restorane, tačiau dėl savaime suprantamų priežasčių vakaras baigėsi „McDonald's“ restorane..“ – teigia Faye.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.