Prancūzijos restoranas „Mas Provencal“ – pietūs gėlių apsuptyje

Tiems, kurie savo namuose augina tuntą įvairiaspalvių gėlių, „Mas Provencal“ atrodys kaip tikras rojaus kampelis. Įžengę į Pietų Prancūzijoje įsikūrusį restoraną neabejotinai pasijusite it džiunglėse (na, blogiausiu atveju – lyg šiltnamyje). Gėlių „Mas Provencal“ yra gerokai daugiau nei kėdžių svečiams prisėsti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 6:03 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:30 AM

„Mas Provencal“, veikiausiai, vienintelis restoranas pasaulyje, kurio interjere dominuoja vien gėlės. Tai tikrų rožių, orchidėjų, kardelių, gebenių ir daugelio kitų augalų karalystė. Gėlių tiek daug, kad vaizdas apstulbina ir savo grožiu pavergia net ir visko mačiusius klientus.

Lankytojai džiaugiasi, kad restorane visuomet tvyro malonus, ką tik nuskintų gėlių kvapas. Ir išties, kad gėlės visuomet skleistų malonų aromatą ir būtų gyvybingos, darbuotojai jas keičia kone kas dieną. O štai, kad palaistytų ištroškusias gėles, jiems reikia kas kartą stalus ir kėdes uždengti specialia vandeniui nepralaidžia medžiaga ir dažnai pasinaudoti kopėčiomis.

Veikiausiai nenustebsite, tačiau ir interjere dominuoja vien gėlės – staliukai bei kėdės taip pat padabinti įvairiaspalvių augalų motyvais. Vis dėlto linksmiausia ir daugiausiai džiaugsmo klientams teikianti dalis yra ta, kad kiekvienas restorano lankytojas, ištiesęs rankas į viršų, gali pasivaišinti kabančiomis vynuogėmis ir vyšniniais pomidorais. Tikrai taip, nemokamai.

Kaip ir galima būtų tikėtis, apsilankymas „Mas Provencal“ gerokai sumažins piniginės turtus. Pietūs 4 žmonėms, gomurį maloninantys desertai, gardi kava ir butelys subrandinto vyno čia kainuoja nuo 250 iki 300 dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.