Kalėdinėje interjero mugėje – dizainerės V.Jakučinskaitės patarimai

Pirmą kartą Lietuvoje organizuota Kalėdinė interjero mugė baldų salone sulaukė didelio vilniečių dėmesio. Įvairūs tautodailininkai prekybos centro pirkėjus džiugino neįprastomis interjero ir namų dekoro detalėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2013, 1:58 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:29 PM

Naudingus patarimus mugės dalyviams dalinusi dizainerė Viktorija Jakučinskaitė teigia, kad žmonės kreipia vis didesnį dėmesį namų interjerui. „Su kiekvienais metais vis anksčiau pradedame ruoštis šventėms. Dabar tai pradedame daryti dar rudenį, kol net gruodis nebūna atėjęs. Žmonės stengiasi priderinti netgi Kalėdinės eglutės žaisliukus, kad jie tiktų prie užuolaidų ar pagalvėlių, bendro kambario fono.

Žmonės dekoruoja detales, kad namai būtų kuo šventiškesni. Anksčiau išsitraukdavo gražiausią staltiesę, ar namus puošdavo jau turimais žaisliukais, o dabar įvairius papuošimus perka kiekvienais metais naujus, kad būtų galima pritaikyti prie dekoro detalių. Jeigu keičiasi baldai – kad būtų eklektika, kad spalvos derėtų“, - kalbėjo V.Jakučinskaitė.

Nuo pagalvėlių iki kalėdinių eglučių

Mugės svečiai galėjo įsigyti įvairių interjero detalių namams. Didelio dėmesio sulaukė gyvos kalėdinės eglutės. Prekiaujančios įmonės atstovo teigimu – eglutės yra svarbiausia kalėdinio interjero detalė. „Pastebime, kad pastaraisiais metais lietuviai darosi reiklesni kokybei, todėl jų pasirinkimą lemia ne tik kaina“, - kalbėjo pardavėjas.

Pirkėjus viliojo nemokama kava ir riestainiais

Prekybos centre rengtoje Kalėdinėje interjero mugėje visi svečiai buvo vaišinami nemokama kalėdine kakava ir riestainiais. Prekybos centro atstovė mano, kad šventiniu laikotarpiu kiekvienas prekybos centras privalo rodyti išskirtinį dėmesį klientams. „Dažnas lankytojas nustebdavo sužinojęs, kad kava ar kalėdiniai riestainiai yra nemokami. Galbūt Lietuvoje tai šiek tiek neįprasta“, - savo įspūdžiais dalinosi prekybos centro atstovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.