N.Šiaudikytė prisipažino dar neturinti nė vienos kalėdinės dovanos

Į Kauno pramogų ir prekybos centrą „Akropolis“ ketvirtadienio popietę žinomi žmonės skubėjo su dovanomis, kurias drauge pakavo. Pramogų pasaulio garsenybės ir verslininkai dalyvavo šiame centre gruodį vykstančios gerumo misijos, skirtos Kauno vaikų dienos centrams paremti, renginyje „Dovanų bankas“.

N.Šiaudikytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
N.Šiaudikytė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 19, 2013, 4:35 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:20 PM

Dienos centruose įprastai lankosi vaikai iš socialiai remtinų šeimų, kuriems prekybos centro lankytojai aukoja ne tik žaislus ar skanėstus, bet ir laisvalaikio, raštinės reikmenis, sporto įrangą.

Prie gerumo misijos prijungė dainininkai Neringa Šiaudikytė, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Linas Adomaitis, Liveta Kazlauskienė, Andrius Grybauskas, Arina Borunova, modelis ir menininkė Rūta Gajauskaitė, šokėjas Saulius Skambinas, verslininkai Gintautas Strolys, Olga Ponomariova, Jovita Mažeikienė, Inga Budrienė, advokatė Raimonda Kazlauskienė, aktoriai Ramūnas Šimukaukas bei Artūras Orlauskas, mentalistas Nikolas Kinas, papuošalų kūrėja Gintarė Ačaitė, fotomenininkas Rolandas Vilkauskas, vilnietis dizaineris Robertas Kalinkinas. Jie vaikams aukojo knygas, kamuolius, žaislus, pieštukus, flomasterius. Kad šie daiktai vaikus dar labiau pradžiugintų, žinomi žmonės juos rūpestingai pakavo į šventinį popierių, dovanas perrišo kaspinais.

Svečiai ne tik atskleidė, kokios turi dovanų pakavimo patirties. Jie pasakojo apie Kalėdoms ruošiamas dovanas.

Modelis R.Gajauskaitė renginio metu pasirodė esanti bene labiausiai įgudusi dovanų pakuotoja. Ji vieną po kitos mikliai suvyniojo daugybę įvairių daiktų.

„Nuo mažens mėgstu pakuoti dovanas. Tai žino mano draugės ir artimieji, kurie dažnai prieš įvairias šventes manęs prašo, kad jiems padėčiau suvynioti kalnus dovanų“, – sakė R.Gajauskaitė.

Mergina jau supakavo visas šioms Kalėdoms skirtas dovanas, kurios daugiausia yra jos rankų darbo mezginiai.

Dainininkė Arina taip pat tvirtino, kad jai labai smagu vynioti dovanas, ypač, skirtas vaikams.

„Turiu daug artimųjų ir draugų, todėl prieš kiekvienas šventes supakuoju ne vieną dešimtį dovanų. Šiųmetės dovanos jau nupirktos, paruoštos ir laukia, kada Kalėdų senelis jas padės po egle“, – kvatojosi dainininkė Arina.

Dainininkas A.Ivanauskas-Fara neslėpė, jog dovanas jo namuose pakuoja jo žmona Rima, o jam labiau patinka išpakuoti.

„Aš mėgstu gauti dovanų ir ramiai jas išvynioti. Kai šeimoje pradedame rūpintis Kalėdų dovanų dekoravimu, jas įprastai pakuoja ir riša žmona. Ji taip greitai jas vieną po kitos suvynioja, kad aš vos spėju padavinėti šventinį popierių.

Šiame renginyje keletą dovanėlių supakavau. Tikiuosi, vaikams patiks mano improvizacijos“, – tikino A.Ivanauskas-Fara.

Dainininkė N.Šiaudikytė sakė, kad jai geriausiai sekasi pakuoti dėžutės formos dovanas. Tuomet mergina jas suvynioja nepriekaištingai.

„Kitų formų daiktus gražiai supakuoti sudėtinga. Tokiais atvejais tenka pasitelkti daugiau fantazijos, papildomų pakavimo ir dekoravimo medžiagų“, - tvirtino Neringa.

Atlikėja neslėpė, jog ji dar nenupirko ir nepagamino nė vienos Kalėdų dovanos. Tai ji žada daryti ateinantį savaitgalį.

„Jeigu nespėsiu nupirkti dovanų, teks atsistoti po eglute ir uždainuoti“, – juokavo N.Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.