E.Užaitės morkų pyragas - geros nuotaikos užtaisas

Jei pabodo rudeninių gėrybių patiekalai, kuriuos ruošiate diena iš dienos, o gal net metai iš metų, siūlome susipažinti su „Lietuvos ryto“ televizijos laidos vedėjos Editos Užaitės mėgstamiausiu morkų pyrago receptu. Pirštelius neabejotinai laižys visi paragavę!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 7:31 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:18 PM

Jums reikės: 3 stiklinių tarkuotų morkų, 1 stiklinės cukraus, 1 stiklinės kvietinių miltų, 5 kiaušinių, šaukštelio cinamono, žiupsnelio kepimo miltų ir cukraus pudros.

Kaip gaminti?

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki purumo, suberkite tarkuotas morkas, prieskonius ir kepimo miltelius. Vėliau sudėkite išplatus kiaušinių baltymus vis užberiant miltų.

Kepkite aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotoje skardoje 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40-50 minučių.

Iškepusį ir atvėsintą pyragą apibarstykite miltiniu cukrumi, supjaustykite ir patiekite!

O ko dar trūksta prie skanios vakarienės? Gerų draugių, mylimo vyro, katino ant kojų ir geros nuotaikos!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.