Saldėsis, pavadintas „To'ak“, o išvertus iš senovinių Ekvadoro
dialektų tai reiškia „žemė“ ir „medis“, valgomas specialiomis
medinėmis žnyplelėmis. Šokolado kūrėjai tvirtina, kad taip galima
pajusti subtilųjį „To'ak“ aromatą.
Vienas iš šokolado bendrovės gamintojos steigėjų Jerry Tothas pasakojo, kad jo bendradarbiai šį ypatingąjį šokoladą kuria lygiai taip pat rūpestingai, kaip ir elitinio vyno ar viskio
gamintojai.
Antrasis bendrovės savininkas Carlas Schweizeris
pasakojo, kad žaliavą šokolado gamybai tiekia 14 smulkiųjų
ūkininkų.
„Tai brangiausias grynasis juodasis šokoladas pasaulyje,
išskyrus tas plyteles, kurios dekoruojamos auksu ar briliantais
siekiant padidinti jų kainą“, – patikslino C. Schweizeris.