Į virėjų gretas stojusi Jennifer Aniston rašo savo receptų knygą

Holivudo aktorė Jennifer Aniston yra pasiryžusi paversti pasaulį vieta, kurioje gyventų lieknesni, sveikesni ir laimingesni žmonės. „Mes visi žinome organiško maisto svarbą, žinome, kad cukrus ir rūkymas yra priešai“, – sakė 46 metų aktorė interviu „Yahoo“.

J. Aniston teigia, kad turi ką pasiūlyti tiems, kuriems nesiseka laikytis dietų.<br>ViDA Press nuotr.
J. Aniston teigia, kad turi ką pasiūlyti tiems, kuriems nesiseka laikytis dietų.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2015, 11:25 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:36 PM

Ji nusiteikusi kovoti su šiais priešais – prasitarė rašanti receptų knygą: „Norėčiau pasiūlyti kai ką žmonėms, kuriems nesiseka laikytis dietų. Turiu jiems ką pasiūlyti, kad maistas būtų skanus ir sveikas“.

46 metų žvaigždė teigė žinanti receptą, kaip maitintis sveikai ir nejausti nepasitenkinimo tuo, ką valgai. „Ruošdama valgį galiu sumaišyti labai sveikus ir naudingus produktus, tačiau valgydamas patiekalą nesijausi save prievartaujantis“, – tikino aktorė.

„Mano karta žino, ką reikėtų dėti į organizmą. Kūnas neturi būti šiukšliadėžė, į kurią patenka visas šlamštas“, – teigė amerikietė.

Tiesa, J. Aniston šlamštu nelaiko alkoholio – aktorė atskleidė labai mėgstanti tekilą. O jos sužadėtis Justinas Therouxas, pasirodo, ruošia puikų kokteilį „Margarita“.

J. Aniston – ne pirmoji aktorė, nutarusi pasidalinti savo receptais. Receptų knygas yra išleidusios Sophia Loren, Gwyneth Paltrow, Eva Longoria, kitos įžymybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.