Arbatos mėgėjams – naujas skonis

Mėgstamiausias lietuvių šaltos arbatos prekės ženklas „Nestea“ pristatė sezono naujieną – obuolių ir cinamono skonio žieminę arbatą. Juodosios arbatos ekstrakto ir obuolių bei cinamono derinys iškart sušildo ir sukuria jaukumą.

Kai termometro stulpelis krenta žemyn ir ateina žiemos šaltukas, visi norime trupučio jaukumo ir šilumos.<br>123rf nuotr.
Kai termometro stulpelis krenta žemyn ir ateina žiemos šaltukas, visi norime trupučio jaukumo ir šilumos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2015, 9:04 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 7:08 PM

„Žiemai artėjant žmonės renkasi šildančius gėrimus ir mielai grįžta prie tradicinių skonių. Būtent dėl to dabar pristatome naująją žieminę obuolių ir cinamono skonio arbatą. Sezoninių skonių asortimento papildymas yra atsakas į vis konkretesnius vartotojų poreikius – jie ištroškę naujų skonių ir ieško alternatyvų tradiciniams gėrimams. Tai ir galimybė šiek tiek pažaisti su šaltos arbatos gėrimų kategorija“, – teigė „Nestea“ prekės ženklo vadovė Baltijos šalims Irina Gailisa.

Galima gerti karštą arba šaltą

Naujasis gėrimas su juodosios arbatos ekstraktu, obuoliais bei cinamonu – šildantis pasirinkimas artėjančiam žiemos sezonui. Ši žiemos naujiena išsiskiria ne tik savitu skoniu, bet ir patiekimo galimybėmis. Gėrimas vartojamas karštas arba šaltas.

„Kai termometro stulpelis krenta žemyn ir ateina žiemos šaltukas, visi norime trupučio jaukumo ir šilumos. Naujoji aromatinga obuolių ir cinamono skonio arbata, kurią galima gerti karštą arba šaltą, yra puikus kompanionas norintiems palįsti po šilta antklode, atsipalaiduoti ir atgauti jėgas. Šiuo gėrimu galima mėgautis ir vieniems, ir su draugais ar artimaisiais“, – teigia I. Gailisa.

Prekės ženklo vadovė pridūrė, kad „Nestea“ vartotojai mėgsta naujoves ir mielai išbando produktus, kuriuos pasiūlo jiems gerai žinomas prekės ženklas.

„Todėl mes labai stengiamės patenkinti jų lūkesčius ir nustebinti originaliais skonių deriniais. Obuolių ir cinamono skonio gėrimas yra inovatyvus produktas šaltų arbatų kategorijoje. Mes tikime, kad naujas žiemos asortimentas puikiai atitiks mūsų vartotojų skonį“, – prideda I. Gailisa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.