Olimpinio vicečempiono J. Šuklino restorane – išskirtinis savaitgalis

Dar vienas „25 skonių istorijų“ gurmaniškas savaitgalis nuvilnijo viename iš Lietuvos miestų – Visagine. Savo gimtajame krašte virtuvės meistras Ruslanas Bolgovas daugiau nei šimtui svečių surengė tris degustacines vakarienes, kurias pristatė olimpinio vicečempiono Jevgenijaus Šuklino ir jo verslo partnerio Ivano Chomenkos restorano „Rendez Vous“ svečiams.

 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
 Renginio akimirka.<br> Renginio organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

2018-04-11 16:40

„Balandžio 1-ąją mūsų restoranui sukako 2-eji metai. Prieš tai nedaug kas tikėjo šia mūsų idėja. Tačiau mes nekreipėme dėmesio į kritikus ir žiūrėjome į šią vietą ne kaip į verslą, o kaip į tikslą – kelti gastronominį lygį mūsų regione. Galiu drąsiai sakyti – mums pavyko“, – savo verslo sėkme dalijosi J.Šuklinas.

20 tūkst. gyventojų mieste, kaip teigė J.Šuklinas, pavyko sukurti vietą, kuri išsiskiria jaukia atmosfera, kokybiškais produktais ir gardžiais patiekalais. Kepsnių restoraną su partneriu atidaręs olimpinis čempionas teigia, kad po dviejų veiklos metų suprato, kad privaloma šiame versle būti universaliems. Todėl savo klientams siūlo ne tik kokybiškus kepsnius, bet ir atsižvelgia į rinkos paklausą.

„Nors restorane įrengta išskirtinė 500 kilogramų svorio krosnis, kurią tiesiai į Lietuvą tiekėjai atgabeno iš Barselonos, suprantame, kad vien su jautienos kepsniais mažame mieste būtų sunku išgyventi verslui, nes žmonių, galinčių sau leisti taip maitintis kiekvieną dieną – ne daug. Todėl nesustojome vietoje, nepabijojome paįvairinti meniu. Be kepsnių labai populiarūs tapo ir mūsų gamybos mėsainiai. Bandeles kepame patys, o mėsą jiems gaminame tik iš brandintos jautienos. Visgi, visaginiečiai jau po truputį taip pat tampa gurmanais ir neretai renkasi išskirtinius patiekalus. Restorane savo meniu turime ir krokodilo filė, midijų, sraigių ir daug kitų skanių įdomybių. O šį savaitgalį net tris dienas visaginietis ir puikus virtuvės šefas Ruslanas ruošė išskirtinę ir gurmanišką degustacinę vakarienę visaginiečiams,“ – teigė restorano įkūrėjas ir Visagino tarybos narys J.Šuklinas.

Degustacinės vakarienės metu svečiams R.Bologovas patiekė įdarytą kalmarą su baravykais, mini bulvėmis, kalmarų voratinkliu, lęšių salotomis su parūkyta antiena. Kaip pagrindinį patiekalą patiekė jautienos išpjovą, su karamelizuotais aitriaisiais pipirais ir kakavos ananasu bei geltonais burokėliais brendžio padaže. Desertui per degustacinę vakarienę pasiūlė grikių, medaus ir kreminio sūrio pyragą su „Panna Cotta“ skonio ledais ir vyšniomis. „25 skonių istorijų“ degustacinėje vakarienėje apsilankė per 100 žmonių. Paragauti išskirtinių R.Bolgovo kurtų patiekalų atvyko ir Visagino merė Dalia Štraupaitė.

Kaip teigė J.Šuklinas, restorane dažnai priima delegacijas ir jau net turi savo archyvą, kuriame renka istoriją bei nuotraukas su žvaigždėmis, kurios apsilanko restorane.

Visagino tarybos narys, buvęs olimpinis čempionas J.Šuklinas darbuodamasis miesto taryboje yra įsitikinęs, kad Visagino miestas gali tapti puikia virtuvės meistrų kalykla: „Ruslanas Bolgovas taip pat iš Visagino. Mes labai didžiuojamės, kad turime tokį garsų virtuvės šefą. Ir mūsų restorano kolektyvas džiaugiasi, kad galime su juo dirbti, tai yra didelė nauda, kad gali dirbti komandoje su tokiu profesionalu, o Ruslanui, manau, visada smagu grįžti į gimtąjį gražų Visagino miestą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.